EN PERSONLIG BILLEDVÆG + 40% RABATKODE TIL DESENIO – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
EN HUDLIDELSE #2

EN PERSONLIG BILLEDVÆG + 40% RABATKODE TIL DESENIO

signemorkebergsjostrom-1 signemorkebergsjostrom-2signemorkebergsjostrom-10signemorkebergsjostrom-11signemorkebergsjostrom-3

undefined_04cf60c154c47dd0d59467970acdf444_desenio

En personlig billedvæg, kan virkelig gøre underværker! Jeg kan ikke få armene ned, det er jo lige mig!! Er på alle måder, fuldstændig vild med fornyelsen i hjemmet. Jeg har været så heldigt, at samarbejde med Desenio. Hvor jeg har udvalgt plakater og rammer til vores lille oase. I øvrigt deler jeg også en 40% rabatkode længere nede i indlægget, som du kan nyde godt af og fornye dit eget hjem.

Faktisk synes jeg, at billedevæggen ( især stuen ) gør rummet større og mere unik. Man ser de 3 meter til loftet med hele væggen fyldt af plakater, fremfor de 4 stks jeg havde hængende før. Jeg fandt det fantastisk nemt at vælge, igennem længere tid har jeg manglet noget til at blende ind i mine gamle plakater.  Det var vigtigt, for mig at alle plakaterne skulle fortælle en historie. En historie om os, om mig, om livet. En betydning. Et hjem er fyldt med sjæl, liv og personlighed. En afspejlning af hvem vi er. Som i vores stue: Los Angeles plakat, Kærlighedsvæsnet blev skabt i den fantastiske by og det er da især et billede som er sigende for vores liv. 5 er faktisk mit yndlingstal, som hænger sammen med at jeg er født den 25/05 Kl.15.55. Altså 5 x 5-taller så Number 5 plakat, ligger da lige til højre benet. Love Warriors plakaten er jeg fuldstændig pjattet med, den er så smuk og har man haft bare en smule modgang i kærlighed, rammer den fuldstændig plet! Happiness-plakat, er for mig, et virkelig stærkt citat og ikke min stærke side. En god husker i de inderbrændte bitter skilsmisseforældre-perioder 😉 I entreen, har jeg haft fokus på Kærlighedsvæsnet og ikke mindst lidt rosa. Som i When the day is over Plakat og Pink paint plakat. Farven går igen i mange af hendes ting. I øvrigt, elsker hun dyr og jeg kunne simpelthen ikke stå for Owl peekaboo Plakat og Grey bunny Plakat. Cuteness overload!

Hvordan laver man én flot billedvæg? Sådan gjorder jeg: for mål på hele billedevæggen, plus størrelser på plakaterne, brugte jeg Desenio’s egen inspiration til billedevæg. De har gjort det fantastisk nemt, selv for os single ladies, som ikke nødvendigvis er super handy. I processen, tog jeg papiret fra rammerne og lavede et lille hul hvor sømmet skulle side i forhold til ophænget. Dernæst klistrede jeg det på væggen, målte op mellemrummene op og Martin slog sømmene i. Genialt og virkelig nemt! I øvrigt, er jeg virkelig vild med rammerne fra Desenio, som er i træ og ikke metal. Det giver et virkelig lækkert touch!

Som du måske allerede har luret. Nærmere BLACK FRIDAY sig! Hos Desenio får vi 35% rabat på plakater under Black Weekend, men jeg har dog fået lov til at give dig en 40% VIP-rabatkode. Du får altså både tidligere adgang og et bedre tilbud. Yay!! VIP-rabatkoden er SIGNE40 og er gyldig mellem den 21.-23. November (gælder ikke håndplukkede plakater eller rammer). Følg @Desenio på instagram for mere inspiration.

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN HUDLIDELSE #2