VBLOG OG ØKOLOGI TIL VORES BØRN – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
GODE INDRETNINGSTING HOS SAMVÆRSFORÆLDEREN

VBLOG OG ØKOLOGI TIL VORES BØRN

weleda weleda3 weleda5

#Reklame.
Vil gøre opmærksom på, at det er mine egne ord og holdninger som kommer til udtryk!

Èn brand jeg har været sindsyg glad for og har brugt siden Kærlighedsvæsnet kom til verden, er Weleda. Deres børne produkter er fuldstændig fantastisk og elsker faktummet at min barn får den aller bedste pleje til kroppen. Som mødre har vi jo et brændende ønske om at give vores børn det bedste med i livet. Og jeg er bestemt ikke anderledes! Økologi til vores børn er møg hammerne vigtigt, både i form hvad de indtager men også hvad vi putter på deres fine hud. Det er vores opgave at levere den bedste form overhoved muligt. Det er ihvertfald noget jeg vægter højt i vores dagligdag.

Vidste du, at babyens hud er fem gange tyndere end voksen hud og meget mere tilbøjelig til fugttabt? Det kom også bag på mig. Hvilket kun gør det ekstra vigtigt, at pleje og passe på de små. Idag vil jeg gerne have fokus på især to produkter. Weleda Calendula børnecreme og ansigtcreme. De er en fast del af vores rutiner, begge skønne og kan bruges til på mor-kropen + yderst velegnet til følsom hud. Børnecremen er særlig fyldt med næring i form af olie fra økologisk dyrket mandel og sesam. De fugtgiver kroppen og efterlader den babyblød. Calendula og kamille beroliger huden, de beskytter den også mod at blive irriteret under fugt. Det er særligt vigtigt i ble området. Ansigtcremen er danner morgenfrueekstrakt et beskyttende lag mens lanolin og økologisk mandelolie giver fugtighed. Begge er virkelig let absorberende, forhindrer huden i at tørre ud. De rene og frugtgivende produkter fra Weleda, anser jeg som en dejlig forkælelse til Kærlighedsvæsnet. Ikke mindst er produkterne skønne, men nærvær efter et langt varmt bad, hvor vi pjatter og hun hjælper til med at få smurt kroppen ind. Er bestemt kvalitetstid. Idag deler jeg en lille video, fra én af de stunder sammen:

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GODE INDRETNINGSTING HOS SAMVÆRSFORÆLDEREN