LITTLE MISS MOLLY MY – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
ASOS 20% PÅ ALT I 24 TIMER

LITTLE MISS MOLLY MY

signemorkebergsjostrom-2

Som du jo nok allerede ved, fylder fotografi en stor del af min hverdag. Som professionel autodidakt fotograf, har jeg haft et primær fokuseret på modefotografi, ihvertfald før jeg selv blev mor. Pludselig har en ny verden åbnet sig for mig, faktisk på flere planer end blot at være mor. Børn er blevet vildt spændende for mig at skyde! Igennem mange år, har fotografiets univers været mit frirum for udfoldelser. Hvor jeg kan skabe, fortælle historier og endda uden at føle, tænke og mærke mit eget shit. Nærmest en terapeutisk effekt, hvilket er fedt! Jeg har uden tvivl en forkærlighed, for en vis dybde i billeder, især mine egne. Jeg nyder smil og glade dage, men billeder med vrede, sorg, tankevækkende følelser er dem jeg er drevet af. Ét billede, så mange følelser!

Molly My, en af jordens skønne skabninger. Hendes søde mor, Michala, som også har bloggen Bastabum.dk, gav mig frie hænder til én lille historie fortælling. Det er selvfølgelig kun et enkelt billede, du får af se i første omgang. Men ikke mindst, kan vi hurtig blive enige om, det billede er ekstremt stærkt. Molly My er fantastisk foran et kamera, så ung og så udtrykningsfuld. Min makeup artist, som jeg har arbejdet med mange gange, Lina, er simpelthen så dygtig og fantastisk at være sammen med. Hvilket er endnu én ekstrem vigtig ting for mig, på en skydning. At der er plads til at være kreativ, at vi alle i flok hæver opgaven – like one happy family! En positiv og dejlig atmosfære for alle at være i.

Børnebilleder. Vi kan diskutere frem og tilbage, om børnebilleder er bedst med smilende, grinende, legende børn eller et billede med nogle andre følelser er bedre. Jeg tror, at det er vigtigt at huske på, det er OK at føle andre ting end glæde og lykke. Også for et barn. Selvfølgelig, når det er børnebilleder af vores egne børn. Elsker vi de smilende af slagsen. Hvad tiltaler så dig?

P.S. Du er selvfølgelig altid velkommen til at poppe mig en mail, hvis du mangler lidt billeder :*

above-copenhagen-lookbook-released12

1 kommentar

  • Det er så smukt et billede. Jeg synes egentlig dygtige Frederikke Brostrup skriver det ret fint på sin hjemmeside. “I vil ikke høre mig sige appelsiiin. De smil der er og kommer er smukkest når de er helt naturlige – der udover er der så mange andre smukke og betagende udtryk hos et menneske, end et smil.” Det gælder især børneportrætter, synes jeg. Jeg synes ikke, der er noget specielt indtagende ved opstillede og påtagede smil for smilets skyld.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ASOS 20% PÅ ALT I 24 TIMER