MOR OG FAR TAG DOG CYKELHJELM PÅ!!! – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
DET LILLE BØRNEVÆRELSE PÅ BETTE 6 KVM

MOR OG FAR TAG DOG CYKELHJELM PÅ!!!

signemorkebergsjostrom-4

Det ER dummeste nogle forældre gør!
Det løber mig koldt ned af ryggen, når vi bevæger os rundt i Københavns gader. Faktisk bliver jeg ekstremt irriteret, ikke fordi jeg skal blande mig i andre forældres valg, men jeg kan simpelthen ikke lad vær! So sorry, for det kommende virkelig sure opstød!

Er du klar over, hvor mange forældre der ikke har cykelhjelm på når de cykler med deres børn?! WTF, det er jo total hul i hoved! Forleden dag, så jeg endda også en mand, cykle uden cykelhjelm med et barn bagved i barnesæde og fanme også et foran i cyklekurven også UDEN cykelhjelm! Dobbelt-WTF! Hvor idiotisk er det ikke lige? Og til jer, som også lad jeres børn sidde på cyklen uden cykelhjelm. Er i fuldstændig tabt bag en vogn?! Vi allesammen ved jo, at børn efterligner deres forældre. Vi forventer de skal have cykelhjelm på og ja vist når de er små kan vi tvinge dem. Men hvad fan’ sker der så lidt længere ud i fremtiden?! Hvor latterligt er det ikke at tænke længere? Måske får man ikke det mest perfekte garn efter en tur med cykelhjelm, but who fucking cares?! Smid dog den hjelm på hoved, ikke for din egen skyld så ikke hvertfald for dit barn. Jøsses! Dumhed længe leve!

Fik du dårlig smag i munden? Så tag dig sammen, bliv voksen og tænk på dit barn fremfor dit garn! Tag dog cykelhjelm på! Find cykelhjem til børn her og voksne her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET LILLE BØRNEVÆRELSE PÅ BETTE 6 KVM