NU: SUPER FLASH SUNDAY HOS BOOZT – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
FLIRTE TIL JEG SKAMMER MIG

NU: SUPER FLASH SUNDAY HOS BOOZT

boozt

YAAAAY! 1, 2, 3 GO GO GO!!!
Hvorfor betale fuldpris, når vi kan få lækre procenter?

Endnu en gang er det tid til en pisse populær efterårskampagne fra Boozt.com. Søndag har de nemlig SUPER FLASH SUNDAY, hvilket for dig og mig betyder vi får 20% på NYHEDER og UDSALG til både børn, kvinder og mænd. Vel og mærket på både overtøj, støvler, skjorter, striktrøjer og bukser fra brands til børn som Angulus, MarMar, Mini A ture, Wheat og mange flere. Til os mode-elskende kvinder er der godter fra Ganni, Mads Nørgaard, Tiger of Sweden, Lyle & Scott, Notabene og mange flere. Gælder varer mærket med ALL20. Ikke dårligt vel?

Kampagnen er kun åben fra lørdag kl.18.00 til søndag kl.23.59, og gælder køb over 799 DKK.
Så det handler sgu om at være hurtig inden de gode ting er udsolgt! Jeg ved sgu ikke med dig, men her mangler vi begge lidt til vores vinter-garderober. Jeg skal helt sikkert have mig et par vinterstøvler og kærlighedsvæsnet mangler uld strømpebukser og bluser. Heldigvis, er børnenepengene netop checket ind på kontoen og det giver luft i økonomien til lidt ekstra vinter-shopping. Ingen julegave raset for alvor begynder.

Well happy shopping 😉

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FLIRTE TIL JEG SKAMMER MIG