MÆND #2 FORFØRELSENS KUNST ER ET MESTERVÆRK! – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
WEEKENDS MOR-GARN OG FJÆS

MÆND #2 FORFØRELSENS KUNST ER ET MESTERVÆRK!

signemorkebergsjostrom-12

Én ting vi kvinder er yderst enige om, at forførelsens kunst er et mesterværk! Et mesterværk, som alle bestemt ikke besidder. Når det kommer til det modsatte køn. Ja, mænd, det er jer! Kan jeg være enormt i tvivl om i er helt på samme side som os. Det er hverken frækt med pik-billeder eller samtaler med jer selv over SoMe. Det er egentlig enormt frastødende og ucharmerende! Hvis du er én af dem, som sender den slags. Få dog noget respekt for dine nedre dele og stop. Bare stop!

En kvinde, vil forføres. Vi lever i et samfund, hvor ligestilling er ganske normalt. But news flash, glem ligestilling når det kommer til at forføre eller noget så simpelt som at date! Faktisk anser de fleste kvinder, ligestilling i den kontekst for halv-fesent. Spørgsmål som “Hvor vil du spise“, “Hvad har du lyst til på vores date“, “Du bestemmer“. Jøsses, det eneste du burde spørger om er hvilken dato passer! Intet er mere sexet end en mand, som kan tag beslutninger. Ved hvad han vil have og målrettet går efter det. Lad nu bare vær med at spørger, hvad HUN vil, bestem hvad hun skal – SUPRISE! Hvis hun først, har sagt ja til en date, tager du over og styre. Alt andet er simpelthen for vattet og uinteressant. Du risikere at komme enormt hurtigt i “venne” kategorien.

Egentlig er der flere mænd, som er enormt kedelige på det her punkt. Undre mig egentlig over, hvor jeres mandelighed er forsvundet hen. Er ligestilling på arbejdesmarket, virkelig så forfærdigeligt at i har glemt den maskuline side? Well.. Bring it back! For det er ren faktisk noget, som tænder de fleste kvinder enormt meget!

Forleden dag, mødte jeg en mand. En virkelig spændende mand! Han var hverken too much or too little. Fuldstændig tilpas, forførrende og for at sige det på godt dansk: Møg fræk! Hans måde at henvende sig, var hverken slesk eller klam, han var ordentlig. Ordentlighed er en mangelvare på det danske dating markedet. Apropos er der virkelig datingtrends eller dårlig opdragelse? Var vild med hans måde at bære sig selv på. Vildt maskulint! Hvis størstedelen af hankøn var sådan, av! Så måske er det her et opråb til at bringe maskuliniteten tilbage i de danske mænd?!

Hvis det er enormt svært, kan i få hjælp af min ven Jakob Olrik.

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEEKENDS MOR-GARN OG FJÆS