MAKEOVER PÅ BØRNEVÆRELSET – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
BABYSHOP OP TIL 50% UDSALG + 10% EKSTRA RABATKODE

MAKEOVER PÅ BØRNEVÆRELSET

Reklame.

signemorkeberg-5

Børneværelset skal simpelthen have en makeover!
Ikke fordi det ikke er ganske fint som det er, det er dét ganske vist. Det er et yderst sødt lille børneværelse. Men Kærlighedsvæsnet er vokset, hun er gået fra baby til tumling. Det gamle legetøj er ikke blevet smidt ud, men der er kommet en masse nyt til. Man har jo nærmest brug for et ekstra opbevaringsrum!! Hun er vild med at læse bøger og har et hav af læsestof. Synes virkelig der mangler lidt til at organisere bøgerne! Ikke mindst, de rør som løber igennem Kærlighedsvæsnet’s værelse er varme. Nu skal jeg ikke begynde med en slagstale om hvorfor overboen bestemt ikke skal have varmt vand, det skal de selvfølgelig. Og det ville være hul i hoved at begynde at flytte rundt på satanerne. Min tanke var derfor, at fylde lidt på væggen, så rørene ikke er så blottet og lige til for hende at pille ved. Giver det mening?

Well.. Jeg er ret sort hvid, enten går jeg all in ellers så gider jeg simpelthen ikke. Så nu hvor jeg alligevel skal lave om, er planen faktisk at male hele rummet i en smuk sart grå farve. Har kigget lidt på Nordsjö og de har et fantastisk udvalg! I øvrigt mangler jeg også hylder ved puslebordet, til de forskellige ting ting som skal bruges. Så projekt makeover på Børneværelset er begyndt!

En sidebemærkning! Alle hendes baby ting fylder møg meget og vil jeg jo så gerne gemme nogle dem! Føler mig en del splittet, da jeg ( som de fleste Københavner ) har et lille loftrum, hvor der faktisk ikke er meget plads. Så går og overvejer at få et opbevaringsrum, hos Pelican Self Storage! Ville dælme være lækkert med et ekstra opbevaringsrum og med prikken over i’et ligger de 9 steder i København OG har åbent fra 05.30-00.00 hverdag! Det lyder som en pisse skøn ide for os børnefamilier med for lidt plads til alle de ting, som vi gerne vil gemme! Er der nogle af jer som har det?

above-copenhagen-lookbook-released12

1 kommentar

  • Det er et fint værelse men kender følelsen af at der skal ske noget i takt med børnene bliver ældre. Mon du kan sige mig hvor du har det fine gulvtæppe fra? Tak

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BABYSHOP OP TIL 50% UDSALG + 10% EKSTRA RABATKODE