SELVFORKÆLELSE OG BLOGGER LIVET – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
HOLLYWOOD LÆKKERT HÅR

SELVFORKÆLELSE OG BLOGGER LIVET

signe-2

Fredag formiddag og jeg befinder mig på sofaen med en pisse spændende bog. Nyder stilheden, mens jeg lad mig selv dagdrømme lidt. Ind i mellem er det så vigtigt, at puste ud og bare få slappet af! Mine dage er for det meste travle. Som er alenemor og trods jeg elsker mit barn, så bliver selvforkælelsen hurtigt byttet ud med noget mere spændende for Kærlighedsvæsnet. Det er med den største selvfølgelighed, sådan er det bare! Derfor, prioritere jeg i ny og næ en formiddag på mit favorit spot uden nogle planer! Hvilket egentlig er min opfattelse, at vi kvinder gør alt for lidt!

De sidste par dage, har jeg været rundt til pressedage, som du har kunne følge med på min instagram story. Det er de dage, hvor pr bureauerne viser de nye kollektioner frem. I denne omgang, er det forår og sommer kollektionerne for 2018, som står for skud. Så mange skønne ting!! Trods jeg elsker den sociale side af min hverdag, så udvælger jeg nøje, hvilke events jeg tager til. Det kan hurtigt blive for meget af det gode og derfor har jeg trukket stikket her til formiddag. I øvrigt har jeg nogle deadlines, som jeg knokler på. Det lyder måske fuldstændig fremmet for dig, men deadlines er en stor del af min hverdag og blogger livet. Indlæg som skal ud på bestemte tidspunkter, billeder som skal tages, laves og afleveres, tekster som bestemt ikke skriver sig selv. Et indlæg, for dig, virker måske noget som kommer nemt. Det tager faktisk enormt lang tid. Ikke sagt, at det ikke er pisse sjovt og en fornøjelse at arbejde på den måde. Nyder det! Men folk bliver ofte overrasket, når de høre hvor lang tid jeg egentlig bruger vs. den tid de tror.

Well.. Det er weekend og om et øjeblik skal jeg nyde tosomheden med min pragtfulde datter. Hvilket betyder jeg hellere må igang med at arbejde, efterfulgt af at handle og gøre klar, inden jeg henter skønheden fra vuggestuen.

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOLLYWOOD LÆKKERT HÅR