MÆND #1 DATINGTRENDS ELLER DÅRLIGT OPDRAGET? – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
VINTER + OVERTØJ / SVÆRT AT HITTE UD AF!

MÆND #1 DATINGTRENDS ELLER DÅRLIGT OPDRAGET?

datingtrendssignemorkebergsjostrom-8

Det er efterhånden noget tid siden jeg har givet jer en status på mit vilde single liv. Ja vist, har jeg datet og været på pisse romantiske middage, mødt dejlige mænd og flirtet til jeg skammer mig. Men den head-over-heels forelskelse er ikke dukket op ellers er jeg bare et helt forkert sted i mit liv. Konklusion, det er faktisk ikke så vildt og indlægget kunne nemt slutte her med et punktum. Det gør det selvfølgelig ikke, jeg har, som ofte, en holdning og mening der skal ud! Jeg læst en artikel på BT, om en ny irriterende datingtrend kaldet zombieing. Hvilket fik mig til at tænke på, er det datingtrends eller dårligt opdraget? Kært barn har mange navne: ghosting, stashing, benching eller zombieing. I bund og grund er det jo hammerne respektløst og smagløst. Inden vi går videre, til dagens sure opstød eller firekantede meninger, må jeg heller nævne at jeg er udemærket godt klar over, det ikke kun er mænd men kvinder kan også være nogle bitches 😉

Egentlig er datingtrends vel ikke noget nyt? I mine unge dage, blev den slags blot kaldt herreløse hunde. Den slags mænd, som hoppede rundt fra seng til seng, uden nogle skam kunne love guld og grønne skove til deres nyeste offer. Og vuppiti, væk så snart de havde opnået deres mål. Hvilket oftes, blot var en tur i sengen, var tavsheden brudt ud og de var væk som en ninja i mørket. Ingen eller alle mands eje! Tænker alle generationer har spottet den slags typer? I min optik, er det ganske enkelt. Møg dårlig opdragelse! Jeg er en tand mere gammeldags, har været i forhold støreste delen af mit liv og er af den opfattelse at man ikke bare knalder rundt. Ind i mellem, misunder jeg da mine single veninders vilde bedrifter, men trods jeg sluger de saftige historier til mig, så er det bare ikke mig! Well.. tilbage til emnet!

Det er et værre kødmarked! Med nutidens dating apps og de sociale medier, så lufter de herreløse hunde frit rundt. Hvor mange har ikke prøvet at modtage pik-billeder fra vidt fremmede mænd?! Klamt!! Eller modtage gentagende SoMe beskeder, hvor fremmede har samtaler med sig selv? Lad mig slet ikke begynde på snakken, om mænd i forhold eller for den slags skyld gifte mænd med børn. Smagsløst på alle måder. Anser det, som mangel på respekt for deres egen tissemand og intet af dét er frækt på nogen måde!!

Men når det kommer til dating, er Tavshed er altså ikke guld! Det er faktisk pisse taveligt! Iøvrigt kan man sige alt, så længe man siger det ordentligt. Det er på alle måder fuldstændigt utilstedeligt at være tavs, efter at have datet, knaldet eller kysset. Dog betyder det ikke, at man skal vise interesse, men at ligge kortene på bordet er sat’me ikke for meget forlangt. Almen respekt!! Vel og mærket, inden en pige spreder sine ben! Den usmagelige ninja opførelse, er i min optik pisse klam! Og siger, enormt meget om mennesket bag!! Føj, siger jeg bare!

Det handler vel i bund og grund, at gøre op med hvilket menneske man ønsker at være!

 

above-copenhagen-lookbook-released12

2 kommentarer

  • Jeanette

    Uhh hvor giver jeg dig ret. Er ligesom dig lidt gammeldags på lige dating punktet. Og jeg har sgu givet op, hvis det jeg har set/oplevet er det en mand i anno 2017, ja så vælger jeg at beholde min single status..

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VINTER + OVERTØJ / SVÆRT AT HITTE UD AF!