TANKESTRØMME: GIDER SIMPELTHEN IKKE MERE – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
SPAR OP TIL 63% PÅ MILK&CO

TANKESTRØMME: GIDER SIMPELTHEN IKKE MERE

signemorkebergsjostrom-10

For at være ærlig, er jeg pisse træt af at være bundet til sengen. Det gør mig både restløs og gøre umiddelbart ikke noget godt for mit humør. Jeg gider simpelthen ikke mere! Der er heldigvis lys for enden af tunnelen. YES! Jeg har det bedre dag til dag og er tilsyndeladende ikke det mest tålmodige menneske på jorden. I det mindste har jeg fået mig en ny minimalistisk poster. I øvrigt er jeg også blevet fri for min voksen ble ( lucky me ) og forhåbentlig sker det aldrig at Kærlighedsvæsnet og jeg skal være ble-matchy matchy igen! I næste uge ser jeg frem til, at komme på benene igen! Forventer ikke at jeg skal løbe et maraton, men selv at kunne aflevere og hente mit barn, handle ind og se andet end lejlighedens vægge, er et stort skridt i den rigtige retning. Vi har været så heldige, at min far har flyttet ind i den sidste uge. Da jeg, som du måske ved, blev akut opereret i mandags. Morfar er den bedste! Idag er Kærlighedsvæsnet hos hendes far et par timer og jeg har fået ordnet vasketøjet. Jeg er sikker på, at de hygger sig gevaldigt. Må indrømme, at jeg stadig har svært ved tanken om at jeg en dag skal vågne op uden hende i mine arme. At dele hende i et par timer af gangen er én ting, men det er vel en tilvænnings process. Elsker bestemt vores tosomhed, og nyder inderligt de weekender hvor vi blot er os. Dagene med ro og nærvær!

Lige for at binde sløjfen på igår dagens indlæg, Børnebidrag er et latterligt lille bidrag. Et enme som de fleste af os har en yderst stærk holdning til. Enten er beløbet fuldstændig fair ellers er det latterligt lille. Nogle af os er alenemødre, andre er bonusmødre og nogle i parforhold. Vi oplever og erfare vidt forskelligt, men fælles for os alle, vi har en stærk mening og holdning til emnet. Så lad os være enige om, at vi kan være dybt uenige! Jeg mener stadig det er et latterligt lille bidrag og du er velkommen til at være enig eller uenig. Jeg driver heldigvis ikke en diskussions klub. Så fik vi afklaret det 😉

En ekstra lille ting. Jeg shoppet nattøj til skønheden på udsalg hos Stylepit. De har altså nogle lækre ting på sale! Btw Bundgaard holder 113 års fødselsdag og har 30-50% på alt i weekenden her. 😉 Det var så lidt!

above-copenhagen-lookbook-released12

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPAR OP TIL 63% PÅ MILK&CO