CHOK; AKUT OPERERET – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
PISSE SEJ PUKY

CHOK; AKUT OPERERET

hospital

Chok, akut opereret! Det var satme ikke en almindelig mandag! Jeg var både rystet, chokket og lidt bange, da de mandag aften kørte mig væk til operationsbordet. Havde ingen ide om min mandag, skulle ende sådan! Og bestemt ikke en mandag jeg har planer om skal gentage sig lige forløbet! I øvrigt havde jeg absolut ingen planer om, en uges ble-matchy-matchy med Kærlighedsvæsnet. Yes, jeg er på nuværende tidspunkt iført en voksen ble! Hvis du er sart, lad vær med at læs videre!

Well.. Lad os blive personlige. For det bliver nærmeste ikke mere personligt end down there på en kvinde. Told you.. Personligt! Uden at gå for meget ind i detaljer, så var jeg fredag eftermiddag var jeg en smule øm. Lørdag var en del værre, søndag var ganske forfærdelig. Mandag, smertefuldt + feber! Hvorfor reagerede jeg ikke på smerten? Enkelt: Jeg er alenemor! Skulle jeg hive min datter med på skadestuen mens vidt fremmede mennesker skulle kigge imellem mine ben? Ellers suck it in og vente til lægen åbnede mandag mens hun var i vuggestue. Den var nem: Suck it in!

Lægens konklusion, en monster stor cyste! Av! Også gik det ellers stærkt.. På hospitalet, faste og et koldt operationsbord. Chok-tilstand! Forstil dig at blive skrået op down there! Det gør satme nas! Det eneste jeg tænkte på ( udover chili cheese pølser ) da jeg vågnede, jeg vil hjem. NU! Mit hjerte kunne simpelthen ikke bære, at Kærlighedsvæsnet skulle vågne op uden mig. Min kære far, var hjemme hos os. Morfar er bare den bedste! Og ganske vist kan jeg ikke løfte eller bidrage med meget, men hjem skulle jeg! Hvilket jeg lykkeligt og yderst dopet fik overtalt lægerne til. Min ven Martin var så sød, både at komme med chili cheese pølser og kører mig hjem. Trods jeg hverken kunne gå eller løbe fra min voksen ble, så var jeg hjemme til at kramme Kærlighedsvæsnet inden hun skulle i vuggestue. Og det er dælme vigtigt!

#Mommylife

above-copenhagen-lookbook-released12

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PISSE SEJ PUKY