VORES BØRN ER IKKE EN DISKUSSIONSKLUB – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
JEG ER BANGE, NERVØS OG BEKYMRET

VORES BØRN ER IKKE EN DISKUSSIONSKLUB

signemorkebergsjostrom-1

Ærligt.. Luk dog røven! Det er den censureret version, af de ting som rumstere rundt i mit hoved, når folk er belærerende og bedrevidende, når det kommer til mit barn. Faktisk finder jeg det ekstremt grænseoverskridende og respektløst. Hvilket også får mig til, at dele det med dig! Det er fanme irriterende!

Lad os hurtigt blive enige om, at vi mødre kender vores egne børn bedste. Faktisk kender vi dem bedre, end vi ind imellem kender os selv. Vi udvikler, fra naturens side, den vildeste mor intuition og kan føle deres behov på et helt andet plan. Vi kan hører en klar forskel på den ægte gråd og deres jeg-vil-have-min-vilje gråd. Vi vågner ofte om natten, få sekunder før vores barn vågner. Og hvad der måske lyder som volapyk for andre, lyder som rene sætninger i vores ører. Vi er mødre, sådan er det bare! Man kan ikke diskutere det. Man kan ikke sætte en finger på hvorfor det er sådan. Mødre kender deres børn bedre, end nogen anden nogensinde kan eller vil! Det er realiteten! The end! 

Hvis der er noget som pisse mig fuldstændig af, er det når andre sætter spørgsmåls tegn til det ovenstående. Er det nu også rigtigt? Måske er det din usikkerhed? Møg irriterende, grænseoverskridende ord, som ikke burde fremkomme! Andres holdninger og dumt idiotiske konstateringer, i den her forbindelse, er simpelthen spild af taletid. I starten af motherhood, kan vi godt blive i tvivl om det nu også kan passe. Ganske naturligt! Det er en process. Men desto længere hen vi kommer i processen, er der blot ting som ikke er til diskussion. Vores børn er ikke en diskussionsklub! Heller ej, er vores mor intuition! Punktum!

Er der andre, som bliver pisset helt af når det her forkommer?

above-copenhagen-lookbook-released12

2 kommentarer

  • Annika

    Jeg kan sagtens tage det nært når nogen kommer med “gode råd” til hvordan jeg skal opdrage mine børn. Det er fordi jeg føler mig kritiseret som mor. Dog skal det siges at nogle af de råd, jeg har opfattet som kritik og indblanding, faktisk engang imellem har vist sig at passe og at jeg nogen gange har haft blinde vinkler i min børneopdragelse og dermed fået nye ideer til hvordan man også kan gøre det.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG ER BANGE, NERVØS OG BEKYMRET