JEG ER BANGE, NERVØS OG BEKYMRET – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
LIDT PINKY OG DÉT AT VÆRE KVINDE OG MOR

JEG ER BANGE, NERVØS OG BEKYMRET

Indlægget indenholder reklame links. 

signemorkebergsjostrom-25

Idag: Jeg er bange, nervøs og bekymret! Bange for reaktionen, nervøs for udfaldet og bekymret for nætterne!
Kærlighedsvæsnet skal have sin 15 mdr vaccine idag!!

Personligt, er jeg ikke så pjattet med de vacciner. Faktisk slet ikke. Bare fordi de er nødvendige, betyder det bestemt ikke jeg er fan. I bund og grund er jeg små bange for dem, da Kærlighedsvæsnet bliver vildt utilpas. Det er hun ihvertfald blevet indtil nu og det er satme ikke rart! Jeg kan huske den første vaccine, som om det var igår. Var sindsygt angst jeg var for at hun skulle få høj feber. Jeg var et feberkrampe barn og frygtede hun ville gå i mine spor. Kan huske hvordan jeg ydmygende bad hendes far om, at være her. Han skulle ud og feste = ikke en mulighed. Her stod jeg så, med hendes første sky-høje feber.. Alene.. Jeg kan huske at jeg ringede til min mor, syg af bekymring. Som altid reddede hun mig og kom. En kæmpe støtte i mit liv! Kærlighedsvæsnet er heldigvis ikke feberbarn og jeg har ikke længere brug for en moralsk støtte ved min side. Hende og jeg har gået igennem sygdom og vacciner flere gange. Er rustet. Er klar. Men ser dog ikke frem til det!

15 mdr vaccinen, er anderledes end de forrige. Denne gange er det levende og svækket virus fra mæslinger, fåresyge og røde hunde. Lyder ikke spor rart, hvis du spørger mig! I øvrigt er der 1 barn om året, som får hjernehindebetændelse. Det er selvfølgelig ikke os!! Den mor-bekymring er jo ganske naturlig, de kære små er jo vores kæreste eje. Ikke sandt? I min termin gruppe på Facebook, er der både børn som har reageret voldsomt og børn som ingen reaktion har haft. Jeg krydser alt hvad jeg kan, for at vi er i blandt dem uden en reaktion. Lige pt. føles det lidt som at hoppe ud over en klippe, med lukkede øjne og håbe på det bedste. Måske, er det anderledes når man er alene med sit barn. Velvidende om at utilpashed og sygdom, er der kun én vis arme er tilstede… and that’s mine. Som i øvrigt også skal agere som tjener, kok, sutteklud, tandassistent og alle de andre roller man har som mor. Well… udfra min termin gruppe ( stadig på facebook ), kan jeg også forstå at reaktionen kan komme op til 10-14 dage efter. Høj feber, røde kløede knopper etc.

Så vil derfor pænt runde af med, at ønske os selv held og lykke 😉

above-copenhagen-lookbook-released12

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LIDT PINKY OG DÉT AT VÆRE KVINDE OG MOR