MÅSKE ER LINGERI MISFORSTÅET? – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
AFTENS BRYLLUPS OUTFIT

MÅSKE ER LINGERI MISFORSTÅET?

Indlægget indenholder reklamelinks.
2_selingeri

Lingeri og seksualitet, to ting som i min optik er fuldstændig misforstået. Misforstået i den forstand, at det skulle handle om mænd. Nej, det handler sgu da om os! Vores kvindelighed og seksualitet, som så meget andet er lingeri, noget vi køber og har på, for vores egen skyld. Det er ihvertfald sådan jeg har det! Alt handler altså ikke, om i kære mænd 😉

Det feminine og yderst seksuelle væsen, som alle vi kvinder har i os. Er drevet af lyster og fantasier, det betyder noget ( ihvertfald for mig ), at vide under tøjet rocker vi noget pisse lækkert. Ikke nødvendigvis, at nogle skal se det men at vide det, gør noget i vores selvopfattelse. Hvilket bestemt er noget vi signalere ud. Måske er det her et indlæg, et opråb, til andre kvinder. Især mødre, alenemødre som jeg. Bare fordi vi hverken dater eller kærester rundt med nogen, så er det bestemt ikke ensbetydende med at vi skal glemme vores seksualitet og kvindelighed. Nej, det ville være en stor fejl!

Jeg har fundet lidt lækkert på Nelly, som jeg selv har øje på i øjeblikket. Måske kan det inspirere dig til at gå lidt lingeri-shopping-amok? 🙂

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AFTENS BRYLLUPS OUTFIT