HVOR SVÆRT KAN DET VÆRE? – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
POLTERABEND

HVOR SVÆRT KAN DET VÆRE?

sport

img_6338

Hvor svært kan det være?
Det er titlen på den nye kampagne fra Parasport Danmark. Som er lavet for at skabe mere fokus på at trods et handicap, kan du stadig dyrke sport! Parasport Danmark skriver selv; “I Danmark er der 100.000 børn og unge under 24 år med et handicap. Heraf skønnes mindst halvdelen at kunne have glæde af parasport, men højst 10 pct. har jævnligt deres gang i den lokale sportsklub.” Det er skræmmende lavt og skal selvfølgelig laves om på! Man kan præcis hvad man vil, det har denne gruppe af atleter i den grad bevist. De er f***** seje! Som du måske allerede har luret, igennem mine backstage indlæg ( her, her og her ), så har jeg skudt denne kampagne sammen med mit kreative team, min skønne min foto-assistent Martin, dejlige Veronika på styling og make-up og sejeste Drasko på retouch delen. De dygtige mænd, bag projektet er Kim og Niels fra Sincera. Det er en vild ære, at have fået lov til at være en del af så givende og mega sejt projekt!

Hvor svært kan det være kampagnen er netop blevet udgivet og er at finde på Østerbro station, Kgs Nytorv, Byens Hegn, Trianglen, de steder hvor metro byggeriet stadig har grønt hegn oppe, AFA med over 700 plakater og I S-togene på 2800 skærme. Tænk på mig, når du støder ind i kampagnen og giv et like på kampagnens facebook ( her ) og instagram ( her ) :*

above-copenhagen-lookbook-released12

1 kommentar

  • Så sejt! Både jer bag kampagnen, men i dén grad også dem den omhandler, altså de handicappede. Jeg er fan 🙂

    Nouw.com/lillelyng

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

POLTERABEND