BRANDGÅRDSHAVEN, HVEPSE OG BLÅ MÆRKER – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
MOODINGS 25% RABATKODE

BRANDGÅRDSHAVEN, HVEPSE OG BLÅ MÆRKER

Indlægget indenholder reklame links.

signemorkebergsjostrom-200 signemorkebergsjostrom-203 signemorkebergsjostrom-202signemorkebergsjostrom-210

Vi nyder virkelig dagene på Bornholm. Det er ganske særligt for mig at være tilbage til øen, hvor jeg har tilbragt utallige mange ferier igennem tiden. På en nostalgisk rejse tilbage min egen barndom, besøgte vi forleden dag Brandegårdshaven ved Svanke. Den har udviklet sig en del siden mine spæde år. Der er både vandland, mini Zoo og et område med sjove legestuffs til de helt små i haven. Det er en fortryllende have for børn i alle aldre.

Desværre er det lige årstiden for hvepse, et dyr jeg bestemt ikke er fan af! Faktisk er jeg pisse bange for de små aggressive kræ!! Inden du griner din røv i laser, så skal nævne at jeg blev stukket i munden af en dum hveps da jeg var et lille barn. Shit! Idag sidder det sgu stadig i mig, jeg flygter bogstaveligt talt væk. I brandgårdshaven endte jeg som bambi på glatis, med kæmpe blå mærker på mine arme og ben + masser sår fra asfalten. Flot Signe og dumme hveps! Kærlighedsvæsnet er heldigvis ikke bange for hverken edderkopper eller hvepse, så mine forældre måtte overtage mens jeg for rundt som en stukket gris! Kønt syn.. nej!

Vi endte dog stadig en tur i mini Zoo, hvor der ikke var mange hvepse og dagen var skøn i sin helhed! Må dog indrømme, at jeg glæder mig til at komme tilbage til storbyen uden masser hvepse og edderkopper 😉

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MOODINGS 25% RABATKODE