TOUR GUIDE OG VBLOGGING – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
BORNHOLM #1

TOUR GUIDE OG VBLOGGING

a

“Not laugh, please dont laugh!”
Hvis man ikke kan gøre grin med sig selv, hvem kan så? Jeg er sgu ikke så fin på dén, grin du bare. Det kan du tro, at jeg selv gør. Højlydt! Jeg har hoppet ud i det, Vblogging. Noget jeg flere gange har annonceret, at jeg bestemt burde gøre. Jeg befinder mig egentlig ganske udmærket og veltilpas bag kameraet. De kloge hoveder siger dog, det skulle være sundt at rystes lidt ud af sin comfort zone. I den forbindelse har jeg lavet en lille tour guide af et vildt lækre sommerhus, som vi i øvrigt også bor i. Hvis du står og planlægger et smut til solskins øen, så kan du leje det her sommerhus  lige her. Jeg sludre selvfølgelig også lidt om alt ligefra Kærlighedsvæsnet’s sko til mine skønheds produkter 😉

Well.. Husk min vblog idag, blot er skudt med min Iphone. Det siger jeg, fordi kvaliteten er lidt baaaaah og jeg trods alt er fotograf. I øvrigt er den ikke klippet i mit ynglings klippe-program, Final Cut. Men i Appels eget iMovie. Ja, igen.. Det siger jeg fordi det altså begrænser lidt.

Then.. Let’s go and enjoy 😉

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BORNHOLM #1