BORNHOLM #1 – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
AT PASSE PÅ SIG SELV

BORNHOLM #1

Indlægget indenholder reklame links.

signemorkebergsjostrom-3

Bornholm, familie og afslapning!
Idag har vi ærligtalt ikke lavet dagens gode gerning. Derimod har vi sørme sovet længe, været forbi det nærmeste røgeri for at spise frokost og været et hurtigt smut forbi Superbrusen. Lyder det ikke pragtfuldt? Midt i den stressede hverdag, med en karriere og at være single-mom, kan jeg virkelig mærke at det er AWESOME at trække stikket ud og bare komme ned i gear. I øvrigt er det skønt, at kunne gå på toilettet ALENE – det er altså en undervurderet luksus for de fleste! But surely not for a single mom! Hvis Kærlighedsvæsnet ikke er med, så er det helt sikkert at hun vil finde vejen hurtigere end jeg kan tælle til 20. Haha den lille gavtyv!

I morgen tager vi en tur i Brandegårdshaven, hvor der er en mini Zoo. Kærlighedsvæsnet elsker Zoo, så mon ikke det allerede er en sikker succes? Forresten kommer Dronningen til solskins øen på onsdag, og vi skal selvfølgelig sige hej. Lidt royalist er der vel gemt i os alle 😉

 P.S. Husk du kan følge alle vores dage på instagram story :*

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AT PASSE PÅ SIG SELV