AFVÆNNING OG NATLAMPE MED LYD – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
NOSTALGI OG BORNHOLM

AFVÆNNING OG NATLAMPE MED LYD

Indlægget indenholder reklame links.

boernestuff-12 boernestuff-11 boernestuff-10

Endnu en afvænning er på vej!
Efter kærlighedsvæsnet er kommet ind i hendes seng, har jeg jappet løs om at tag kampen op. Målet er at kærlighedsvæsnet selv skal falde i søvn, uden jeg sidder på hendes værelse. Jeg er en piveskid, har forsøgt én enkel dag at tag kampen. Den endte med en meget ulykkelig lille mus, som bestemt mente hendes mor’s plads er ved siden af sengen. Jeg må også indrømme, at kærlighedsvæsnet ind i mellem tager sig god tid. Det kan tag op til 45 min fra hun kommer i seng, til skønheden ren faktisk sover. Jeg ønsker selvfølgelig, at give hende al verdens tryghed men de 45 min kunne jeg så ment godt bruge på så meget andet. Det er altid en hårfin grænse ik? Jeg forsøger mit bedste på, at være pisse kontant! MEN shit, jeg har et svagt punkt … hende! Jeg har snakket en del med en pædagog fra vuggestuen, fået metoder og råd til at få mit projekt til at lykkes. Pædagogen er senere gået på ferie men lige om lidt, kommer den pædagog altså tilbage efter ferie og jeg er stadig samme sted. Det er lidt pinligt, egentligt! Hvordan kan det være, at det er så pisse svært at tag den slags kampe? Man skal lidt tag sig sammen.. i lang tid.. Efterfulgt af tilløb og hoppe med lukkede øjne! Jeg burde jo også tag nat-flasken fra hende, men den tilsyndeladende stadig i hendes seng. I øvrigt nat-ammer jeg stadig kl.05.00! Jøsses! Grow some fucking lady balls Signe!

Jeg har da i det mindste, fået købt en pisse sød natlampe med lyd, som jeg fik anbefalet af en veninde. Den var egentlig ment til, at give kærlighedsvæsnet et andet fokus, end at jeg mangler på stolen ved hendes seng. Men.. jeg er sgu ikke kommet ud af det rum endnu! Den giver dog underholdning til hende, den er faktisk vildt sød og spiller forskellige sange. Også “Hush little baby“, som er en af de godnat sange jeg altid har sunget for kærlighedsvæsnet.

Nå, har du nogle tips til hvordan jeg bedst muligt kommer ud af hendes værelse? BRING THEM!!

2 kommentarer

  • Emilie

    Jeg ville ikke gå fra et grødende barn.Gør hvad din intuition fortæller dig, det lyder som om du har helt naturlige følelser ift. at give dit barn al den tryghed hun skal bruge. Hvorfor så travlt med at stoppe natamning, få hende til at sove selv og alene?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Emilie. At gå fra et grædende ulykkeligt barn mener jeg bestemt heller ikke man skal. Men der er forskel på grædende som ulykkelig og grædende for hvis man ikke får sin vilje. At afvænne er en process, ligesåvel som Rom ikke blev bygget på én dag. Kærlighedsvæsnet forbinder sengen med at vi skal lege i noget tid, før hun overgiver sig til søvnen. Det er en dårlig vane og en ond cirkel, for når hun vågner om natten er jeg ikke ved hendes side. Derfor vil jeg gerne hen mod, at hun er tryg i sin seng alene og kan finde roen. Målet er: godnat-læsning, sang og så jeg ud. Natamningen har jeg ikke travlt med, jeg har tænkt mig at amme til hun selv siger fra, dog i en kontekst hvor hun ikke vågner fordi hun skal ammes. Hun er et gladere barn når hun får en fuldnattesøvn som ikke bliver brudt. Dog er nat-flasken med modermælkserstatning et problem jeg skal have fat om, er en vane og ikke et behov. En vane som driller hendes sult til morgenmaden. Ser du, verden handler om barnet og ikke os som forældres behov. Men dumme vaner, som er forstyrrende forkert, skal afvænnes for barnets skyld.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NOSTALGI OG BORNHOLM