CIFF KIDS // MODEUGE #2 – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
DEN EVIGE DÅRLIGE SAMVITTIGHED

CIFF KIDS // MODEUGE #2

Indlægget indenholder reklame links.

modeuge-6

I de sidste dag dage, har min instagram story været proppet med næste sommers nyheder til børn, hvor jeg har inviteret jer med på CIFF kids i Forum. Det har været pisse spændende! Jeg har mærket, følt og forelsket mig i mere end Kærlighedsvæsnet nogensinde kommer til at rocke. Nu har jeg efterhånden en masse modeuger bag mig, har set virkelig mange super lækre shows og deltaget i fashionable events og drukket lyserød champagne fra kl.09.00. De senere år, har jeg prioriteret messerne, nærheden med kunder, brands og samarbejdspartner er mere mig. Desuden er tiden lidt mere begrænset med en lille fis, som skal hentet i vuggestue 😉

I øvrigt, har jeg valgt, af ren respekt for de forskellige brands, kun at dele deres kommende sommer kollektioner på min instagram story. Du kan stadig nå at se, hvad jeg har fundet af lækkerier i dag :*

Nu vil jeg hoppe på cyklen og hente min fuldstændig skønne datter!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN EVIGE DÅRLIGE SAMVITTIGHED