CIFF KIDS // MODEUGE #1 – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
BÅDTUR MED WOLT

CIFF KIDS // MODEUGE #1

Indlægget indenholder reklame links.

modeuge-1

BIG NEWS: Modeugen er startet! 😉
Ja, det er jeg egentlig ret sikker på at du allerede ved, om ikke andet har luret det på instagram. Faktisk handler min instagram story stort set ikke om andet, end enormt skønne lækkerier fra CIFF Kids. Det er forår og sommer kollektionerne, som bliver vist i øjeblikket i Forum på Frederiksberg. Også kaldet SS18! De senere års modeuger, har været anderledes for mig end de tidligere. Mit fokus har været på børnemoden, fremfor kvinder og de kære hankøn. Det er skam ikke anderledes i år, jeg forholder mig mest i Forum, hvor jeg glædeligt forelsker mig i det fortryllende børne univers. Der sker bare noget når man bliver mor ik? Ligesom jeg ikke kan benægte en enorm drejning på bloggen – en lidt mere mommy univers. Well, det er mig!

Igår fik jeg mig, endnu en nostalgisk rejse tilbage til barndom! Disney og Wheat‘s skønne samarbejde er fortryllende, desværre laves kjolerne kun til børn, så der er ingen forudsætninger for prinsesse matchy matchy. Danm it! I øvrigt er det MarMar‘s 10 år jubilæum i SS18, og du har virkelig noget at glæde dig til. Kollektionen er fyldt med skønne items, guld og fabelagtige snit til de små. Jeg har delt lidt på min instagram story men af respekt for MarMar, kan jeg ikke løfte sløret for det hele.

Idag kan du igen følge min dag på CIFF Kids, hvor jeg blandt andet tager forbi Angulus som holder event. Det er jo ingen hemmelighed, at jeg elsker deres sko til kærlighedsvæsnet. Og er sikker på jeg nok skal få spottet hendes nye sandaler + overgangssko. Jeg vil også smutte forbi på børne interiør området!

Kom med mig til CIFF KIDS på min instagram story hele dagen.

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BÅDTUR MED WOLT