WEEKENDENS STRABADSER ELLER DET DER LIGNER – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
8 SUPER GODE GRUNE TIL AT VÆLGE BUGABOO RUNNER

WEEKENDENS STRABADSER ELLER DET DER LIGNER

Indlægget indenholder reklame links.

outfits-19

Største delen af dagen, har jeg siddet og gloet ind på et fuldstændigt tomt indlæg, for hvad i al verden jeg dog skulle skrive om idag? Faktisk er jeg nærmest tom for ideer, mine tanker er et helt andet sted og desuden overvejer jeg også at drikke et enormt stort glas rødvin. For fan’ det er mandag og jeg er pisse træt. Ikke fordi Kærlighedsvæsnet har tigerspring, ved at få tænder eller udover de normale opvågninger har holdt mig vågn i nat. Nej, jeg så en film og kom alt for sent i seng. Ej men jøsses en idiot!! Jeg har banket mig selv op i knolden et par gange, over mit latterlige valg, men den var fanme god – en af de der håbløse romantiske drama film, som selvfølgelig ender pisse godt. Hvilket også betød jeg snøftede løs. Er sørme bare blevet lidt mere følsom efter jeg er blevet mor.

I øvrigt weekendens strabadser har været fabelagtige. Vi har hygget os røv meget! Lørdag havde en fotografisk fest, hvor vi har fået taget lidt billeder til bloggen. Elsker de billeder og glæder mig vildt meget til at vise jer dem allesammen! Desuden har jeg sgu også været ude og løbe, de balder skal strammes op og maven må gerne blive fald i en fart! Søndag tilbragte vi til den skønneste dåb / 1 års fødselsdag, for min venindes søn Sebatian. Det var simpelthen hyggeligt, han var noget sejere i kirken end kærlighedsvæsnet. Hun lavede høm høm inden for det første kvarter 😉 Alt midt i mellem, har Kærlighedsvæsnet og jeg bare været os, vi ( ihvertfald jeg ) har nydt vores tosomhed og faktummet af bare at være. Faktisk er jeg i tvivl om, hvad fan jeg egentlig lavede før jeg fik hende. Jeg må vitterligt have haft en røv-sygt liv!

Er det blot mig, eller går de weekender enormt stærkt?

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

8 SUPER GODE GRUNE TIL AT VÆLGE BUGABOO RUNNER