GUIDE TIL BEDRE OUTFITS BILLEDER – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
GUIDE TIL BØRNE FOTOGRAFI

GUIDE TIL BEDRE OUTFITS BILLEDER

guidetilbedreoutfitsbilleder-20

KVALITET FREM FOR KVANTITET.

De fleste af os bloggere skyder vitterligt mange outfits billeder. Især modebloggere går all-in på outfit. Der er virkelig nogle som formår at skyde overdrevet lækre billeder til deres blog og det er faktisk ikke så svært, som det kan se ud til at være! Selvfølgelig skal du alliere dig med en skide god fotograf, et pisse god kamera og lærer lidt lightroom – men så er du også klar! Vi kan hurtigt blive enige om at kvaliteten af billederne hæver det endelige resultat. Kvalitet frem for kvantitet! Nu skal jeg ikke pege fingre af andre, i og med mine seneste indlæg er rene mobil billeder og videoer. Shit! Men faktummet er, du kan simpelthen ikke starte en blog og ikke give dine læsere kvalitet i både billeder og indhold!

Idag har jeg strikket en lille guide sammen til bedre outfits billeder. Qua mit professionelle arbejde som fotograf, har jeg meget fokus på vinkler og poseringer, som også er gennemgående for denne lille guide. Jeg har lagt fokus på 4 super seje blogger piger Simone Møller, Julie Von Lyck, Nadialine Von Bach og Simone Tajmer, da jeg synes de hver især har deres stil og evner.

guidetilbedreoutfitsbilleder-2

STRIK A POSE

Nadialine har en virkelig cool stil, hun er fuldstændig sig selv i hendes looks og poseringer. Strik a pose, er en virkelig god måde at fremhæve outfittet på. Men det er også en svær måde, at blive fotograferet på. Man skal virkelig kende sine bedste vinkler, som Nadialine gør. Find hendes blog her.

Sådan gør du: 
Stå stille i en pose, mens fotografen knipser løs af dig.
Lav små bevægelse.
Du kan F.eks. fake du går, spiser is, klør dig i håret.
Det er en god ide at øve dig i dine poseringer foran et spejl.

guidetilbedreoutfitsbilleder-3

KREATIVT & ÆSTETISK

Simone er sindsygt kreativ. Jeg er altid head over heels in love med hendes smukke billeder. Hun tænker mere i helheden, end at fremvise det perfekte outfit. Hvilken et kreativt væsen, som jeg er en sucker for. Hos hende bliver man draget ind i stemninger, følelser og smukke æstetiske outfits billeder. Find Simone’s blog her.

Sådan gør du: 
Find den perfekte location.
Aldrig begrænse dig i at skyde skæve vinkler.
Leg med kameraet, lyset og opsætningen.
Find evt. inspirations billeder online.

guidetilbedreoutfitsbilleder-4

BEVÆGELSE

Julie er super god til at skyde outfits billeder med naturlige bevægelser. Det giver levende og inspirerende billeder. Det er altid en god ide! Julie gør et super godt stykke arbejde i hendes billeder og den varme undertone er super lækker. Find Julie’s blog her.

Sådan gør du: 
Bevæg dig naturligt på billederne.
Gå frem og tilbage, armene op, sæt håret.
Leg med kameraet, lyset og opsætningen.

guidetilbedreoutfitsbilleder-10

LAD PERSONLIGHEDEN SKINNE

Outfits billeder er mere end blot at fremvise tøjet. Det er selvfølgelig rigtig vigtigt, at personligheden skinner igennem. Præcis dét, er noget Simone er vanvittig dygtig til. Hendes smilende og glade væsen, skinner igennem største delen hendes billeder. Simone arbejder også som model, hvilket gør hun naturligvis har en unik evne til både at posere, på samme tid som hun er bevidst om udtryk og form. Det er faktisk sværere end det ser ud til! Find Simone’s blog her.

Sådan gør du: 
Brug tid på at øve dig i at smile naturligt, uden at det er for meget.
Bevæg dig naturligt på billederne.
Stil dig op, i de øvede poseringer og husk din personlighed skal skinne.

EFTER-REDIGERING ER ALTID EN GOD IDE

Jeg er super glad for både Photoshop og Lightroom, som begge kan findes igennem Adobe creative cloud. Men igen, jeg arbejder også med programmerne til dagligt. Hvis jeg skal anbefale dig et redigerings program, vil det være Lightroom. Det er nemt at finde rundt i og kan meget fint retouche billeder. Det er dette program, de fleste bloggere bruger og der findes enormt mange guides på youtube. Har fundet lidt her.
Hvis du lige vil prøve programmet inden, kan du finde 30 dages gratis testing lige her.

Måske skulle jeg lave en guide i redigering af billeder i lightroom, hvad synes du? 🙂

above-copenhagen-lookbook-released12

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GUIDE TIL BØRNE FOTOGRAFI