FRØKEN BOMSTÆRK – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
STYLE DIN HYLDE MED UHMM BOX

FRØKEN BOMSTÆRK

Indlægget indenholder reklame links.

signemorkebergsjostrom-5

Yes, jeg er frøken bomstærk.. også når jeg arbejder!
Som du måske allerede har luret på min instagram story, var vi igår ude og skyde den sidste omgang af Dansk Handicap forbund sammen med dygtige Sincera, video holdet Circus alpha ville og min foto-assistent Martin. Læs om første del her. “Hvor svært kan det være” er overskriften, med fokus på en gruppe overdrevet seje atleter. Disse mennesker, lad sig ikke stoppe trods deres udfordringer. Det tager jeg dælme hatten af for! Det er en ekstrem livsbekræftende kampagne, at være en del af og sætter i den grad ens eget liv i perspektiv! Jeg glæder mig helt enormt til at vise jer det endelige resultat, men ind til videre må i nøjes med BEHIND THE SCENES.

Det har været kombinationen af nogle lange, inspirerende og sjove arbejdsdage, med et super cool team! Igår var vi blandt andet i Butchers lab, som er et voldsomt fedt træningscenter. En lille sidebemærkning til os single moms, stedet hvor mændene også træner uden bluse! I øvrigt lå det jo lige til højre benet at vise hvor frøken bomstærk den her mor er …eller ikke er! Niels fra Sincera fik det til at se legende nemt ud, at nå toppen. Ærligt, er det pisse svært! Jeg nåede dog lige præcis 50 cm fra gulvet. Haha!

above-copenhagen-lookbook-released12

2 kommentarer

 • Hold nu fast du er sej. Når jeg en gang bliver rask fra min anoreksi, vil jeg også være frøken bomstærk!
  Hvis det kunne lyste, har jeg beskrevet i dette indlæg her, hvordan det egentlig går. Og efter det at dømme, går der forhåbentlig ikke alt for lang tid, til jeg også kan få den titel. (Hvis du da altså vil dele den😉)
  http://nouw.com/lillelyng/det-gar-og-det-gar-godt-30821173

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh nu er jeg slet ikke så stærk! 🙂 Jeg er ked af at høre om din anoreksi, det lyder godt nok voldsomt. Men hvor er det inspirerende, for andre med samme sygdom, at du deler så meget ud af dine tanker og følelser. Hvis der er nogen her, som er sej, er det virkelig dig! Flot arbejde <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STYLE DIN HYLDE MED UHMM BOX