STYLE DIN HYLDE MED UHMM BOX – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
MINIMALISTISK OG FUNKTIONELT LEGEHJØRNE I STUEN

STYLE DIN HYLDE MED UHMM BOX

Indlægget indenholder reklame links. 

indret-din-hylde
indret-din-hylde2

Blot ved det første øjekast i mit hjem, er der ingen tvivl om min forkærlighed for dansk design og den minimalistisk stil. Jeg er simpelthen en sucker for det fuldkommen rene linjer, som går igen i hele lejligheden. Jeg har brugt længe på, nøje at udvælge de forskellige indretnings detaljer og idag vil jeg sætte fokus på Uhmm box. Som ikke blot er en super funktionel måde at opbevare mad på, men også en super cool opbevarings box til at små opbevaring i resten af lejligheden. I øvrigt er Uhmm box produceret i Danmark og naturligvis 100% fri for alle usunde stoffer!

På min string reol på mit hjemmekontor, bruger jeg Uhmm box til opbevaring af memory cards til mit kamera og paperclips. Kærlighedsvæsnet skal endelig ikke få fingrene i de små sataner. Desto højere op, desto bedre! Sammen med Kay Bojesen‘s søde træ figurer og et fint portræt af kærlighedsvæsnet’s hænder og fødder, er jeg yderst tilfreds med indretningen af hylden.

Style din hylde i en minimalistisk stil med opbevaring af små ting, det kan ren faktisk gøres super lækkert!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINIMALISTISK OG FUNKTIONELT LEGEHJØRNE I STUEN