MINIMALISTISK OG FUNKTIONELT LEGEHJØRNE I STUEN – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
FREDAG OG BURGER

MINIMALISTISK OG FUNKTIONELT LEGEHJØRNE I STUEN

Indlægget indenholder reklame links.

børnehjørne

Legetøjet i signalfarver er over alt i lejligheden, fjernsynet stort set altid har et fedtet håndaftryk på sig og ind imellem ligner det sgu at der på mystisk vis er blevet tabt en atombombe midt i det hele! At have en tumling i huset, alt i mens jeg står måbende til, hvordan kan et lille barn rode så meget? Kreativitet, udfoldelser og tumle leg er ganske enkelt svaret, beroliger jeg mig selv. Kærlighedsvæsnet er fint installeret både på hendes eget værelse, i vores køkken, stuen og gangen. Hun mangler ikke noget. Den bedste investering længe er uden tvivl legekøkkenet. Virkelig! Det gør madlavningen nemmere, uden et barn som hænger rundt om benene men nu blot selv laver legemad. Som vi også skal smage på sammen! Pisse hyggeligt!

Måske kan du nikke genkendende til at det sted, hvor kærlighedsvæsnet opholder sig mest, er stuen! Små børn vil nemlig være hvor de voksne er. Hvilket heldigvis stemmer overens med, at vi forældre gerne vil have styr på vores tumlinger, mens vi forsøger at sikre os de små krudtugler ikke kommer galt afsted. Min veludviklet ordens og æstetisk sans, næsten ikke kan holde ud at kigge på legetøjet som bliver smidt rundt til højre og venstre. Derfor har jeg lavet et super funktionelt legehjørne i stuen, hvis jeg selv skal sige det. By Lassen frames, som hænger under fjernsynet med fedtpletter, er proppet med kærlighedsvæsnet mest farvestråelende legetøj. De er gemt bag skabslåger, hvilket jeg elsker! Hun giver dem selv frem og tilbage. Sødt! Muuto kurven er fyldt med hendes favorit børger, dem bruger vi mange timer på at læse! By KlipKlap 3 foldemadras og børnestolen, er begge i grå velour. Kærlighedsvæsnet elsker begge to! Trods jeg er sikker på at hun er fuldkommen ligeglad med velour versionen, er jeg fuldstændig begejstrede over dem! De er i øvrigt pisse nemme at holde pæne! Desuden er Vilac gåbilen er faktisk på udsalg lige her, den er altså ikke bare til pynt, der køres turer på den hverdag!

En lille afsluttende sidebemærkning, så forsøger jeg at inddrage skønheden i at rode op, så er der ikke den store interesse i det fra hendes side. Ofte når dagen er omme og kærlighedsvæsnet sødt sover i hendes seng, tumler jeg rundt og pænt stiller tingene på plads igen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FREDAG OG BURGER