FREDAG OG BURGER – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
DET VAR JO DUMT

FREDAG OG BURGER

signemorkebergsjostrom-12

I anledningen af at det er fredag, har jeg sørme været så fræk at bestille mad fra app’en Wolt. Og ja, jeg er en af de mødre, som lad mit barn både smage burger og pomfritter. Shame on me! Trods jeg inderligt ville ønske, at jeg var den vildeste speltmor, som lavede alting fra bunden med de helt rigtige råvarer. Må jeg krybe til korset, for det er jeg bestemt ikke. Det hjælper lidt på min dårlige samvittighed at jeg kun bestiller mad, fra de sunde alternativer.. Idag har vi fået plantebaseret burger fra GreenBurger. Lidt specielle men pisse lækre – min er glutenfri og begge er vegan! Kærlighedsvæsnet havde en herlig mad-fest og fik virkelig spist meget – så dejligt!

I øvrigt kan du lige nu få 75kr til dit næste lækre måltid, ved at downloade app’en via dette link her.

 

above-copenhagen-lookbook-released12

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET VAR JO DUMT