SÅDAN FANDT JEG UD AF AT JEG VAR GRAVID – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
MYTHERESA UDSALG OP TIL 70% + YDERLIGERE 20%

SÅDAN FANDT JEG UD AF AT JEG VAR GRAVID

Indlægget indenholder reklame links. 

signemorkebergsjostrom-2

Man bliver altid lidt nostalgisk, når man ser sin kamerarulle igennem ik?
Jeg husker tydeligt da dette billede blev taget. Vi var i Los Angeles, som jeg har besøgt flere gange. Elsker i øvrigt den by! Det var sidst i august 2015 og uden at jeg vidste det, var jeg faktisk allerede gravid det tidspunkt, at dette billede blev taget. Opdagede det først meget senere. På den sidste del af vores rejse, var vi hos min gode ven Michael i Phoenix. Jeg havde det dårligt. Virkelig. Kastede op i lange baner og var pænt irriteret på Starbucks, som var et fast ritual hver morgen. Var SÅ sikker på, de proppede sukker i min kaffe, som gjorder jeg kastede op. Det var på ingen måde, en mulighed at jeg skulle være gravid. Ikke engang en del af mine overvejelser. På vores tur hjem til Danmark, drak jeg mig halvsnalret i rødvin på flyveturen. Det var ikke en behagelig tur, desuden havde jeg voldsomt kvalme hele vejen hjem. Så er turen virkelig lang!

Efter nogle dage i Danmark, mente Tobias jeg skulle ringe til lægen. I protest fandt jeg nogle gamle graviditetstests frem, de var langt over sidste anvendelses dato. But whatever.. Jeg skulle jo blot være klar på når lægen spurgte om jeg kunne være gravid. At svaret var nej, som altid. Ikke en mulighed. Pænt sad jeg og ventede på svar efter at have tisset på den første pind og da jeg skulle tjekke:
Hov, 2 steger betyder…?
Okay tager en til..
2 steger igen.. Øh henter lige nogle nye i Føtex
Jeg løb op i Føtex, mens jeg havde forklaret Tobias at det umuligt kunne være sandt. Forklaringen var ganske enkelt: Gamle graviditetstests dur bare ikke! Naiv, var jeg at tro de næste 2 graviditetstests ville være anderledes. Det var de ikke! Jeg var pisse forvirrede, rund på gulvet men på en mærkelig måde.. glad! På det tidspunkt var jeg 32 år og havde egentlig affundet mig med at min PCO gjorder at jeg ikke skulle havde børn. Det var et mirakel! Hold nu op der kørte tusind ting rundt i mit hoved! Med blot 10 min til min mor skulle hente mig og vi skulle en tur i Ikea, fik jeg fremstammet til Tobias. “Øh.. de er positive.. Altså jeg er gravid“. Jeg kunne simpelthen ikke lad vær med at smile og tag mig til maven. Så mærkelig en situation at stå i. Hans reaktion var desværre voldsom og at min mor og jeg tog i Ikea den dag, husker jeg som sindsygt befriende. Jeg fik fortalt hende nyheden, var forvirrede men det var aldrig et valg om at beholde kærlighedsvæsnet eller ej. Det var ikke en mulighed, at give slip på hende.

Det var begyndelsen på min nye rolle som mor, faktisk skete det præcis i dette øjeblik.
Det er utroligt, hvor meget der kan ændre end kvinde, 4 positive graviditetstests var alt der skulle til.

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MYTHERESA UDSALG OP TIL 70% + YDERLIGERE 20%