I DISSE DAGE – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
PUTTERITUAL

I DISSE DAGE

Indlægget indenholder reklame links.

6t5a1766

I disse dage er jeg trukket i arbejdstøjet. Behageligt, stort og varmt. I form af en oversize hoodie fra magic illuminator, Noa Noa Leggings og et par Ganni boots. Som du måske allerede har luret på instagram story, så er dagene lange men sindsygt givende! Jeg skyder nemlig den kommende kampagne for Dansk Handicap forbund sammen med dygtige Sincera og video holdet Circus alpha ville. Mit kreative team er skønne min foto-assistent Martin og dejlige Veronika på styling og make-up. Kampagnen “Hvor svært kan det være?!“, er meget enkel: SUPER SEJ og vanvittig inspirerende! Det er en kæmpe ære, at møde så mange cool personligheder. Som desuden på ingen måde lad sig stoppe. Uanset deres handikap, er det atleter og sportsudøvere på et vildt plan. Hvilket sætter livet i perspektiv. Hvad i al verden brokkede jeg mig over sidste uge?! Personligt, har jeg allieret mig med min kære far, som er pensioneret. Hvor heldig kan man lige havde lov til at være? Kærlighedsvæsnet og morfar får lækker kvalitetstid, mens jeg er ude og være kreativ.

I øvrigt har jeg været oppe siden kl.03.45, så idag bliver en kort update på mit working mommy life. Men du kan selvfølgelig følge med i endnu en dag, på instagram story igen i morgen.

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PUTTERITUAL