NOGET MEGET MEGET MEGET SMUKT – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
1 ÅRS VACCINEN

NOGET MEGET MEGET MEGET SMUKT

Indlægget indeholder affiliate links!

signemorkebergsjostrom-1signemorkebergsjostrom-2signemorkebergsjostrom-3

Jeg er blevet total glad i låget og en smule forelsket i den gamle tusse ( også kaldet postmanden ). Idag har jeg fået noget meget meget meget smukt ind af døren. Så smukt at jeg er nød til at dele det med dig! Den fineste sag fra Saint Laurent. Jeg var så heldig, at få fingerne i den sidste af dens slags hos Mytheresa.

Længe været på udkig efter en ny taske, synes ligesom jeg fortjener at blive forkælet lidt. Er tilbage fra barsel, igennem en shitstorm og alt andet lige shopping gør underværker for en kvindes humør! Valget var lidt i mellem den her, den herden her eller Saint Laurent université. De er alle super smukke! Men der var ingen som virkelig talte til mig, indtil jeg faldt over Saint Laurent Monogram Strap leather shoulder bag. Den er intet mindre end perfekt til mit behov, både en mindre hverdags taske som jeg kan hive med til events, møder og selvfølgelig romantiske middage. Den kan både styles super causal og rå, men også feminint og blødt. Jeg er så vild med mit nyeste køb!! Er den ikke bare smuk?

Nu er jeg hverken rig eller har behovet for at købe en taske som koster en mdr løn. Og er egentlig pisse stolt over, at have holdt mig inden for budgettet! Yaaay! Trods alt, koster min smukke nye sag, fuldkommen det sammen som mine valentiono sneakers. Vi alle ved, at en taske er for a life time, mens sneakers er en periode!

above-copenhagen-lookbook-released12

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1 ÅRS VACCINEN