9 TING SOM DU IKKE SKAL SIGE TIL DIN GRAVIDE KÆRESTE! – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
ALT I EN BESKYTTELSE

9 TING SOM DU IKKE SKAL SIGE TIL DIN GRAVIDE KÆRESTE!

img_0544

Måske er vi gravid hormonfyldte kvinder, men er kære mand, det er ærligtalt røv-hårdt at være gravid! Jeg husker tydeligt hvordan jeg kastede op i lange baner, pludselig ikke kunne lide de madvare som tidligere havde været mine favoritter og hvordan vandet i kroppen simpelthen pressede til. Måske er vi omvandrende tikkende bomber, MEN lad os slå fast, at der bare er nogle ting som du IKKE skal sige til din gravide kæreste!

Listen er faktisk ikke lang, den er meget præcis. Bare hold dig væk fra følgende 9 sætninger:

 1. Jeg har spist din sidste appelsin.
  …Eller hvilken som helst anden craving som din kæreste skulle have. At tag det sidste af noget, uden at diske op med en ny omgang, er livsfarligt. Just saying you don’t wanna go there!
 2. Jeg tænder ikke på tykke maver og hænge bryster.
  Gravid kvinder er følsomme, også over-følsomme. Vi skal have alt pakket ind i vat. Når det kommer til sex, så er det i vores ret at takke nej. Det er ikke i din ret. Så hvis du tilfældigvis skulle være en af de ulogiske mænd, som bare ikke tænder på gravide kvinder eller har det stramt med at i ikke er fuldkommen alene i sengen. Så skal du ligge kortene på bordet, med dine bedste pædagogiske evner, blid, sødt og med fuld forståelse for den reaktion som måtte komme!
 3. Det er din egen skyld, at du kaster op.” ( Du kan toppe den med: “Du kan bare få en abort.” )
  Du er idiot, lad vær med at læse min blog!
 4. 5 aftner om ugen: “Jeg tager ud til mine venner, vil du køre mig?
  Din gravide kæreste, vil elske at tilbringe tid sammen med dig. I er igang med at starte en familie sammen. Vær meget opmærksom på, at hun vurdere dine handlinger og prioriteringer nøje.
 5. Ej, det mad du spiser ser ulækkert ud.
  Aldrig, stå i mellem en gravid kvinde og hendes skøre cravings. Du vil tabe!
 6. Skal du ikke træne?
  Kære søde mand, det er fucking hårdt at være gravid. Der er ingen “skal” opgaver. Hun tager i øjeblikket det tungeste læs, ved bære på jeres barn. Hun er mor til det lille væsen som er dit afkom. Og det er din fornemste opgave, at få hende til at føle sig, som jordens smukkeste kvinde.
 7. Nej, jeg gider ikke med til scanning, fødselsforberedelser eller lægebesøg.
  Vær meget sikker på, at din gravide kæreste vil vægte og veje hver enkel sætning som kommer ud af din mund. At engagere sig i graviditeten vil fortælle hende om dine kompetencer som far.
 8. Du er virkelig blevet grim, med den mave.
  Apropos ovenstående!
 9. Cravings: “Du må selv hente det!
  Nej, det er DIN opgave.

Ganske vist har jeg tidligere delt 6 ting du ikke bør sige,  som du bør dele med din omgangskreds og familie. Alle gravide kvinder, vil takke dig 🙂

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ALT I EN BESKYTTELSE