WANDERLUST, HVORHEN? – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
FABULOUS DAG

WANDERLUST, HVORHEN?

Indlægget indeholder affiliate links!

signemorkebergsjostrom-305

Wanderlust; en vild lyst til impuls at rejse og udforske verden.
Jeg lider i den grad af rejsefeber i øjeblikket. På trods af at vejret gør København ekstra smuk og dejlig, så hiver verden altså i mig. Jeg har været van til at rejse flere gange i løbet af året, ikke mindst til at tilbringe minimum en mdr i staterne. Jeg få lidt økuller at være være hjemme for længe af gangen! Behovet for at komme ud, få luft under vingerne og opleve verdens utallige skønne muligheder. Møde andre kulturer, se andre menneske og nyde hele verden. Det er lidt anderledes nu. Jeg er blevet mor! Livet handler ikke om mig længere, den egoistiske livsstil er skiftet ud med forældreskab og ansvar. Jeg elsker at være mor, men ingen spontane rejser til syden. Hvor jeg tidligere har hadet turist og charter-ferier, er de med et trylleslag ekstrem gode med en tumling på armen.

Hvor ville jeg rejse hen? De lange flyveture til staterne er måske ikke så spændende, ihvertfald i kærlighedsvæsnets perspektiv. Heldigvis er Europa ganske skønt! Vores seneste ferie i Grækenland var en stor succes. Og næste gang vi besøger Grækenland, må det være Santorini! Dog virker det lidt svært med en lille vulkanø, masser trapper og en klapvogn. Det må vente til kærlighedsvæsnet bliver lidt ældre. I øvrigt har jeg altid haft en dyb forkærlighed for Italien. En weekendtur til Rom. en uge i smukke Toscana, med høje slanke cypresser, mile lange oliven marker og fantastiske vine. Eller Umbrien, en bjergrig italiensk region med de små, uberørte kulturbyer. Hvert område har sin charme. Har altid elsket at sidde på en cafe i smukke Rom, nyde en fantastisk cappuccino mens jeg kunne studere italienere. Storbys ferier er skønne!! Mens Toscana er overdrevet smukt med de mest delikate vine og Umbrien der nærmest er fri for turisme og rig på lækre råvare – fest i munden. Kunne snildt booke en tur til Italien lige nu!

Har du et skide god tip til en dejlig rejse med et lille barn på 1 år?

above-copenhagen-lookbook-released12

1 kommentar

  • Jeg har netop forelsket mig i tanken om at rejse til Saalbach i Østrig og vandre! Jeg fandt et blogindlæg, hvor der var et eksempel med en familie, der var taget afsted med to små børn. Så det tænker jeg da, at vi også skal prøve! http://alleud.dk/vandring-i-oestrig-med-smaa-boern-boernevenligt-og-nemt/
    Ellers vil jeg også rigtig gerne til Norge igen. De rer SÅ smukt.
    Og angående klapvognen – vores bedste ferier har været med bæresele. Klapvognen er vidst mest til badeferier eller storby:-) Det er i hvert fald min oplevelse.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FABULOUS DAG