UHMM BOX GIVEAWAY – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
HOVEDET OP OG BENENE NED

UHMM BOX GIVEAWAY

Giveaway lavet i samarbejde med Uhmm box.

signemorkebergsjostromgiveaway-3 signemorkebergsjostromgiveaway-1 signemorkebergsjostromgiveaway-2 signemorkebergsjostromgiveaway-5

I vores oase er vi vilde med de overdrevet seje Uhmm box. De er intet mindre end geniale til opbevaring af mad. Både til rester, da Uhmm box nemt smides i mikroen, ligeså vel som fryseren. Personligt, elsker jeg at de også kan smides i opvaskeren. De gør sgu min hverdag en smule nemmere. Vildt praktisk mens de på et og samme tidspunkt er møg smukke at se på. Den mest perfekte og minimalistiske madkasse til både voksne og børn. Elsker dem!

Idag deler kærlighedsvæsnet en lille giveaway, i samarbejde med Uhmm box. Da hun lige om lidt starter vuggestue, er det den mest oplagte giveaway ever. De kære små kan nemlig nemt dekorer deres Uhmm box med porcelænspenne. Så smart! Derfor kan du idag, få fingrende i fuldstændig de to samme æsker, som vi selv har og elsker! Hvem vil ikke gerne eje en af de overdrevet smarte Uhmm box? De har hver en værdi af 149,- og er altså ikke til at slide op. De forhandles i Magasin, Illums bolighus og Bahne + selvfølgelig en række design niche butikker.

Det eneste du skal gøre er at kommentere her på bloggen, hvorfor du gerne selv vil vinde eller hvem, du gerne vil forære dette sæt til. ( Husk også at deltage på instagram ).  Vinderen bliver fundet ved lodtrækning Onsdag den 31. Maj. 

Psssst Uhmm produceret i Danmark og naturligvis 100% fri for alle usunde stoffer, der kan overføres til maden. G E N I A L T. 

above-copenhagen-lookbook-released12

9 kommentarer

 • Tilde D

  Vil meget gerne vinde, da jeg er vild med enkle og nemme løsninger. Fedt de kan bruges i fryseren, microovn og endda i opvaskeren;) lige hvad jeg kan bruge;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fez

  De ser pæne ud, og jeg er sikker på at min søns far (det er altså mig) ville more sig med at dekorere dem med de der penne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Ninon

  Uhm hvor er de fine, lige det vi kunne bruge i hverdagen til 2 søde småfolk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina KH

  Hvor er de flotte, dem ville jeg glædes over at kunne give til en ny lille fyr i kredsen:-)
  Krydser og håber og ønsker dig en god uge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Sikke nogle smukke og praktiske bokse – lige noget for min veninde. Hun skal snart til at være mor, og vil rigtig gerne overraske hende med en ekstra gave, især fordi hun har haft så svært med at blive gravid – så bliver den søde tid lidt sødere 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Hvor er de finde!
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at forkæle mine to nevøer med en madkasse, som de kan have med i børnehave og vuggestue. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Genial give-away! De er virkelig praktiske og så oven i købet smukke-whats not to like?! Perfekt hjemme hos mig, der lige er blevet mor til tre drenge med krudt i rumpetterne og hvor rester fra dagen før er guld værd. Og tænk, at putte mad i disse smukke beholdere, en tur i mikroen og servere i beholdere på bordet…det er altså bare smart og passer flot på bordet 👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina H

  Min kæreste skal snart til at studere igen. Han kunne derfor godt bruge en madkasse til de lange dage 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • En god madkasse er bare et hit – også selvom man er voksen. Især når man, som mig, arbejder om aftenen mange dage om ugen og derfor skal transportere aftensmad i sin taske.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOVEDET OP OG BENENE NED