HOVEDET OP OG BENENE NED – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
GOBABYGO ER UUNDVÆRLIGE

HOVEDET OP OG BENENE NED

signemorkebergsjostrom-3

Én udfordring kommer sjældent alene. I den seneste tid, har jeg haft mit at kæmpe med. Hvilket også har givet genlyd på bloggen. Færre indlæg. Og trods jeg forsøger mindst at udgive et indlæg om dagen. Må jeg bare smide håndklædet i ringet, og blankt indrømme at det bare ikke er godt nok. Jeg ved det og det beklager jeg virkelig! Mine lister og humoristiske indlæg, kommer selvfølgelig igen 🙂

 Ud over min personlige shitstorm, har vi også tandbrud alarm!! Hvis du ikke har børn, så har du ingen anelse om hvorfor jeg råber alarm. Meget enkelt: Tandudbrud gør ondt, rigtig ondt! I denne omgang har kærlighedsvæsnet fået en kindtand ( det skulle være de værste ) og med en anden på vej, betyder det vitterligt smerteramt lille pige. Det er satme synd for hende!! Det betyder også at hun tygger løst på mine bryster, hvilket gør pisse ondt. De små sataner er fanme skarpe! Heldigvis er køleskabet fyldt med kolde agurker, det er guld værd!! Må indrømme, at det ind i mellem altså giver grå hår til hendes mor 😉 Positivt: jeg får flere muskler. Har du forsøgt at løfte indkøbningsposer, lave mad, gå i bad og spise med en 10 kg’s baby på armen? Det er tungt. Virkelig!

Hovedet op og benene ned. Trods tandbrud og udfordringer har dagen ganske vist været skøn og dejlig. Med humøret højt har vi idag både har besøgt Onkel A, været ude og kigge på dyr med Soph’s bestie. For det ikke er nok, har vi dælme også fået en svingom med Johan ( Soph’s anden bestie ).  Solen skinner og foråret er kommet, så er det da umuligt ikke at blive lidt glad i låget!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOBABYGO ER UUNDVÆRLIGE