STRABADSER – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
LEGETØJ DER HITTER

STRABADSER

Indlægget indeholder affiliate links!

signemorkebergsjostrom-20

Ærligtalt var jeg mere død end levende, da kærlighedsvæsnet absolut skulle op kl.06.05 i morges. Min mor ( som lå ved siden af mig ) så umiddelbart ikke ud til at være mere begejstrede end mig. Op skulle vi! Må indrømme at imens kærlighedsvæsnet fik en ren numse og frisk tøj, fortrød jeg inderligt gårdagens strabadser og vilde udfoldelse. Hvad i al verden tænkte jeg dog på? Tømmermænd og mor, går bare IKKE hånd i hånd. Ondt af mig selv på aller højeste plan. Virkelig. Det var jo bare så møg-hyggeligt!

Måske har du allerede luret på snapchat ( signemorkeberg ) eller instagram, at min dag startede skide smukt ud med en fantastisk fødselsdags brunch hos min mommy-in-crime Stine. Efterfuldt af et par timers mommy-life, hvor efter jeg mødte med min barndomsveninde Camilla. Lige inden havde jeg selvfølgelig den klassiske tøj-krise. Ej men har jo absolut intet i det kæmpe store klædeskab, som er solidt plantet i mit soveværelse! Har ihvertfald intet virkelig lækkert going-out outfit! Aften med cocktails og Mai‘s fødselsdag var skide hyggelig. Trods jeg idag havde pisse ondt af min selv, må jeg erkende det cocktail-bar-liv faktisk er skide befriende! At flirte til man skammer sig, er altså bar’ super underholdende!

Efter et par eller tre kopper kaffe, fik jeg ( tidligere idag ) slæbt min mor-krop ind til den vildeste frisør. AVENUEcopenhagen. Ingen kan trylle i mit hår, som Michael. Desuden får ingen andre end ham lov til det, er altid mere end tilfreds når jeg forlader salonen! Btw hans hovedbunds-massage er guddommelig. Det er som at tilbringe tid i 7 himmel! Du får lige en update på resultatet i løbet af de næste par dage :*

Håber din søndag var med mindre hovedpine end min. Haha! Nu vil jeg tilbringe resten af aften, i ske med kærlighedsvæsnet 🙂

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LEGETØJ DER HITTER