LEGETØJ DER HITTER – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
10 TING JEG VILLE ØNSKE JEG VIDSTE SOM NYBAGT MOR

LEGETØJ DER HITTER

Indlægget indeholder affiliate links!

signemorkebergsjostrom-20 signemorkebergsjostrom-5 signemorkebergsjostrom-8

Der er ingen tvivl om min datter, ved præcis hvad hun vil! Hun har sine lege-favoritter, favorit bamser og favorit spise. Det er simpelthen skønt at se hendes personlighed skinne. Hun er bestemt ikke bleg for at sige fra. Virkelig. Snart fylder hun 1 år og pigebarnet har en mening om det meste! #minime 😉 Det er oplagt at dele det legetøj der hitter i vores lille oase!

Hendes favorit bamse, som du måske har spottet på snapchat ( signemorkeberg ) eller instagram, er klart den bamse hun har fået af min barndomsveninde Anna også kaldt Moster Anna. Hver morgen får den et glædes kram og kys! Hendes nyeste Misioo boldbassin, har hun fået i 1 års fødselsdagsgave af hendes far. ( UPS, jeg kan ikke lad vær med at pakke gaver ud! ) Hun er vild med det! Det er simpelthen i fornøjelse. Jeg må erkende at jeg selv har hoppet i Misioo boldbassin et par gange allerede, Det er forrygende! Vilac gåbil er hun også pjattet med, trods hun ikke helt kan køre rundt selv. Stopper det hende ikke i at forlange en tur rundt i lejligheden. Haha! By KlipKlap foldemadras er også en fødselsdagsgave fra mine forældre og mig ( ups! ), den bruger vi mange timer på. Vi læser bøger, leger med dublo, krammer bamser og putter på den madras. Er personligt super glad for den! Det er værd at nævne, at kærlighedsvæsnet er også fuldstændig vild med at lufte hendes bamser i Sebra dukkevognen. Den er super god, blandt andet fordi den ikke vælter når hun gør.

Det er var de favoritter for idag. Hvad er dit barns favorit legetøj?
Man kan altid bruge nogle gode tips 🙂

above-copenhagen-lookbook-released12

1 kommentar

  • Lige nu er min 2åriges favoritlegetøj faktisk fingermaling! Men når det ikke lige er fremme, så er han vild med bøger, togbane og dyr i alle afskygninger.
    Det er nogle lækre billeder, du har taget af legetøjet!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 TING JEG VILLE ØNSKE JEG VIDSTE SOM NYBAGT MOR