ÉN AF DE TIGERSPRINGS DAGE – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
EN LILLE UPDATE PÅ LIVET

ÉN AF DE TIGERSPRINGS DAGE

Indlægget indeholder affiliate links!

signemorkebergsjostrom-9

Åh én af de tigersprings dage!! Kender du de dage, hvor selv 3 kopper kaffe ikke gør en forskel? Den vildeste lyst til at forblive i nattøjet hele dagen? Brugt, slidt, træt er udmærkede ord til at beskrive dig? Og det eneste du har lyst til er at ligge på sofaen, med en skide god film uden forstyrrelser? Yes, det er præcis sådan en dag jeg har mig idag!! Kærlighedsvæsnet har tigerspring. På 4 døgn med en lille pige, som vågner hver time. Jeg er træt! Det er som ringe i sandet, uden skønhedssøvn har jeg bare svært ved at hænge sammen.

Nye rynker, rander under øjnene, 50 ubesvarede mails og en uoplagt mor. Til gengæld er min lille pige i rivende udvikling. Hun lærer nye ting hverdag, hun går med støtte og i dette tigerspring forstår hun meningen med programmer. At handlinger har et formål, en start og en slut. Takker virkelig for “de vidunderlige uger” både som app og bog, det giver en forståelse. Det må være pisse skræmmende, når ens verdens pludselig ændre sig og noget nyt dukker op. Det er er mere end forståeligt at hun er lidt pjevset og meget mor-syg.

Jeg gemmer mig bare bag et par kæmpe solbriller, woodwood’s awesome bøllehat og mine røv seje The white brand slippers

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN LILLE UPDATE PÅ LIVET