DE MEST LÆSTE INDLÆG I APRIL – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
TILBAGE I KØBENHAVN

DE MEST LÆSTE INDLÆG I APRIL

signemorkebergsjostrom-112En lille blog status ( som jeg fremover vil bestræbe mig på at lave hver mdr ) og en skide god oversigt over de mest læste indlæg i April mdr. Måske mangler du at læse en enkel eller to, så skal du da ihvertfald ikke snydes 🙂 I er dælme vilde med mine lister. Hvilket er pisse heldigt, for jeg underholder mig virkelig med at lave dem. Alenemor, struktur og lister går sørme’så også meget godt sammen! I April har i været vilde med mine mommy’s lister. De er også yderst brugbar, hvis jeg selv skal sige det 😉

Top 5 over de mest læste indlæg i April, er følgende:
10 TING JEG VILLE ØNSKE AT JEG VIDSTE INDEN JEG BLEV MOR!
12 TING JEG VILLE ØNSKE JEG VIDSTE INDEN KEJSERSNIT
20 SANDHEDER OM AT VÆRE ALENEMOR
30 RANDOM FACTS OM MIG
5 PISSE DUMME BABY VANER

Tusind tak for du læser med! <3
Jeg elsker simpelthen at dele ud af min/vores hverdag, på godt og skidt!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TILBAGE I KØBENHAVN