5 SMÅ TIPS TIL EN SKØN FERIE SOM ALENEMOR – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
SAMMEN BYGGER VI SANDSLOTTE

5 SMÅ TIPS TIL EN SKØN FERIE SOM ALENEMOR

Indlægget indeholder affiliate links!

signemorkebergsjostrom-300

Vores paradise-kærligheds-ferie er ved at nå til en ende. En helt fantastisk uge, med ren afslapning, familiehygge og uden make-up. Det har været ganske pragtfuldt! I morgen vender vi snuden hjemad mod kolde København. Kan læse mig frem til at det er sne, regnvejr og små 6 grader! Øv! Som jeg har nævnt tidligere, kan jeg virkelig mærke at det har været yderst tiltrængt at tag på ferie! Både med den overdrevet gode nyhed igår og at få et lækkert afbræk fra hverdagen.

Idag vil jeg dele lidt tips til jer single-moms, som rejser på ferie med jeres kærlighedsvæsner. Jeg må indrømme, at jeg nok ville tænke to gange over at skulle rejse på ferie alene med Soph. Ikke mindst fordi hun stadig er så lille. Men en ferie med en veninde, ville jeg sgu ikke være bleg for at hoppe på 🙂 Her er 5 små tips til en skøn ferie som alenemor, de har fungerede for mig!

 1. Favorit legetøj og ynglings bamserne. 
  Kærlighedsvæsnet har været super glad for “Moster Anna” og “Kaninus” som er hendes favoritter. Af legetøj har jeg taget flere bøger med, men favoritten er VOV bogen om hunden Theo med lyd.
 2. Babydyne og sengetøj.
  Trods der er babydyne på hotellet, har Soph kun sovet med hendes egen. Den genkendelige duft, har uden tvivl hjulpet hende til at falde til ro de første nætter.
 3. MUST: Bæresele!
  Et must til os som er alene, det er guld værd at have et par hænder fri!
 4. Vælg et hotel, hvor der er tilknyttet en læge.
  Heldigvis har vi ikke brugt det. Men det giver en super dejlig tryghed at vide der er en læge i nærheden, hvis uheldet skulle være ude.
 5. Køb sandaler eller Go baby Go kravlestrømper.
  Uanset hvor små de kære væsner er. Så er der ofte klinker på gulvet på sydens hotelværelser. Hvilket vi ofte ikke tænker over, inden vi står på ferien. De små glider simpelhen rundt på normale strømpebukser.

Mangler du tips til flyveturen? Så læs min skide gode baby-pakkeliste her!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SAMMEN BYGGER VI SANDSLOTTE