EN LYKKELIG STUND – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
15 GODE TIPS TIL DIN BARSEL

EN LYKKELIG STUND

18121064_10155107902812667_6742810742182662129_o

Det er simpelthen så skønt at få et afbræk fra hverdagen! En lykkelig stund uden lige! Muligheden for at gear helt ned og bare nyde. Nyde familien, nyde solen, nyde livet. Jeg er fan! Ikke mindst har min mor-krop ikke set en solstråle i hvad der føles som et helt årti, det er nok nærmere 2 år, men overdrivelse fremmer forståelsen 😉 Dagen har været pragtfuld og mens formiddagen stod på en rask-gåtur til den nærmeste havne-by til en kold drink. Så har eftermiddagens program har lydt på at dandere den ved poolen, hvor kærlighedsvæsnet pjasket lidt med vand 😉 Ikke dårligt, taget i betrækning at det ser ud til at have været regnvejr i København! Av jeg føler med jer!

Jeg havde virkelig brug for denne pause. Det går først rigtigt op for mig når jeg sidder her, hvor tiltrængt det virkelig var! Trods jeg ikke har rejst med mine forældre i mange år, er jeg dælme glad for at Soph’s første rejse er sammen med dem. Alt andet lige, så er det noget helt andet at rejse med et lille barn. Det er sørme både guld værd at have deres viden og hjælp! Skal ikke være bleg for at sige, jeg kan godt nappe en ekstra tur med dem! 🙂

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

15 GODE TIPS TIL DIN BARSEL