SKIDE GOD BABY-PAKKELISTE TIL FLYVETUREN – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
POSTKORT

SKIDE GOD BABY-PAKKELISTE TIL FLYVETUREN

Indlægget indeholder affiliate links!

signemorkebergsjostrom-1

Det er vores første dag på denne lækre hotel. Kreta og charterferie virker faktisk overhoved ikke så tosset! Behovet for rolige omgivelser bliver vel mødt, mens der både er legerum og overdækket baby pool til hende. For ikke at nævne at der er en kæmpe genial mad-buffet til børn morgen, middag og aften + snacks, is og drikkevare. Til de voksne med et wellness hjerte, er der den vildeste havudsigt, spa og ubegrænsede mængder af vin! Kunne godt vænne mig til livet i luksus!

Det er vel på sin plads at lave en skide god baby-pakkeliste til flyveturen. Og idag deler jeg 5 ting som fungerede for os!! Kan slet ikke glemme hvor sej kærlighedsvæsnet var. Virkelig! Trods bekymringen for hvordan hun mon klarede det, så var på ingen måde nogen problemer. Sej lille pige!

 1. Nyt legetøj hver 30 min. 
  Jeg havde købt fuldstændig nyt legetøj til Soph. Hver 30 min fik hun et nyt i hånden og tiden gik med at nærstudere hver enkel. Det fungerede virkelig godt!
 2. Medbragt ynglings-mad.
  Jeg havde skrået 2 agurker i stænger, kogt pastaskurer og 3 bananer med på turen. Selvfølgelig også et par Ellas kitchen! Soph er vild med Grab me og Babymos med banan, blåbær og baby ris. To sikre vindere!
 3. Babydyne. 
  Trods vi forlængst er gået over til juniordynen, så er det babydynen som er med os på ferie. Den er pisse handy i flyet!
 4. Paraplyklapvogn.
  Det er nok de bedste 799 kr. jeg har brugt i babysam. Like ever! Jeg købte en “My baby travel” paraplyklapvogn, som kan komme hele vejen op til Gaten. Det fungerede ærligtalt bare skide godt!
 5. Bæreselen.
  Vi fik faktisk ikke brugt bæreselen på vores tur. Mest af alt fordi min kære far ikke har noget imod at bære rundt på skønheden. Hvis jeg var alene på ferie, ville jeg havde brugt selen konstant! Den er et musthave til alle alenemødre på tur. Det er alt afgørende at have armene fri til at trille kufferterne og vise pas!

Jeg håber du kan bruge lidt af mine tips på jeres tur 🙂

above-copenhagen-lookbook-released12

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

POSTKORT