UHMM BOX – DE NYE SMARTE OPBEVARINGS BOKSE – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
BOBLES MARMOR OG VBLOG

UHMM BOX – DE NYE SMARTE OPBEVARINGS BOKSE

signemorkebergsjostrom-101

Og pludselig er jeg sgu ikke så pinlig over min selv-bragte-mad!

Har du hørt om Uhmm box? Hvis svaret er nej, så vil du uden tvivl høre, se og forelske dig i de nye smarte og hippe opbevarings bokse inden længe. Jeg kan simpelthen ikke få armene ned, jeg elsker når praktisk møder design!! Stor fan. Virkelig! Uhmm box er den moderne opbevaring til mad og er allerede spredt ud i det danske land! Forhandlerlisten er på rekordtid vokset sig til både stormagasinerne som Magasin, Illums bolighus og Bahne + selvfølgelig en række design niche butikker. Hvorfor? Ja, ganske enkel: Uhmm box er ikke blot en skide lækker måde at opbevare mad i køleskabet, men den yderst smukke box kan både tåle en tur i opvaskeren, mikroovnen og endda også i fryseren. Den kan formes som en tallerken og fylder derfor ingen ting i skabet! For at det ikke er nok, så er Uhmm produceret i Danmark og naturligvis 100% fri for alle usunde stoffer, der kan overføres til maden. G E N I A L T. 

Som lidt ekstra til os med børn, kan de kære små dekorer deres Uhmm box med porcelænspenne. Smid den i ovnen ved 110 grader i 25 minutter og vuppti en personlig madkasse!

above-copenhagen-lookbook-released12

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BOBLES MARMOR OG VBLOG