BOBLES MARMOR OG VBLOG – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
ÖNLING EVENT

BOBLES MARMOR OG VBLOG

Produkterne er en gave fra bObles og derfor sponsoreret.
Indlægget indeholder affiliate links

signemorkebergsjostrom-3signemorkebergsjostrom-100

Bobles laver altså de skønneste tumle-ting til børn! Kærlighedsvæsnet er vild med hendes bobles dyr. Mit mor-hjerte er bestemt også fan, da de stimulere min datters sanser og motorik – Win Win! Herhjemme står de kære dyr model til lidt af hver. De bliver bidt i, hoppet op af, kravlet op og den søde elefant bliver gynget i. Personligt, er jeg stor tilhænger af at børn selvfølgelig skal have plads til at udfolde sig. De skal lege, gå på opdagelse og udvikle sig. Det er vores opgave som forældre, at sørger for der er masser af plads til udskejelserne. bobles er et fantastisk redskab til at stimulere både sanserne og motorikken, uanset alder. Vidste du at bobles også kan komme med i badet?

Idag har vi lavet en lille Vblog med Soph og hendes søde bobles dyr i marmor:

Deres marmor version, som jeg har tidligere nævnt ( her ) er simpelthen så skønne. Virkelig. De er et fryd for øjet og perfekt til et minimalistisk hjem som mit! Kærlighedsvæsnet har netop fået krokodillen i rosa marmor og den er SÅ fin! Mens kærlighedsvæsnet glædeligt kravler rundt og få sat tænderne i skønhederne, nyder jeg at de matcher ind i lejligheden 🙂

Psssst find hele bObles marmor udvalget lige her.

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ÖNLING EVENT