SYGDOM #1 – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
SOMMER FORANDRINGER I GARDEOBEN + 20% RABATKODE

SYGDOM #1

Indlægget indeholder affiliate links!

signemorkebergsjostrom-1-2

De fleste indlæg er skrevet med et smil på læben. De er fantastiske at skrive og elsker at dele positive indlæg med dig! Så er der indlæg som dette, fyldt med bekymring. De er ærlige og fyldt med sårbarhed.

Altid, vil man for alt i verden skåne sit barn for ubehagelige oplevelser. Det er simpelthen så synd for kærlighedsvæsnet! Som du kan læse her og her, har vi i den sidste mdr kæmpet os igennem hele 2 nyrebækkenbetændelser. Min værste frygt. Virkelig. Jeg var selv født med tilbageløb i urinvejene og fik medicin til jeg var 6 år gammel. Efterfølgende har jeg haft et hav af nyrebækkenbetændelser. Ingen små børn burde opleve noget i den dur, det er sindsygt smertefuldt! Og lad os være ærlige; Hospitalet er ikke et sted for børn!

Jeg får tåre i øjnene, når jeg tænker på at hun allerede har været så meget sygdom igennem. Og endnu værre er det, når jeg tænker på hvad der måske ligger i fremtiden. Den daglige medicin, 3 gange om dagen, som gives med en sprøjte ind i munden. Det lyder simpelt. Ja. Det er det ikke. Det føles fuldstændigt som et overgreb. At vække sit sovende barn, tvinge en sprøjte ind i munden, 3,5 ml som skal sluges og smager forfærdigeligt! For at de ikke er nok, skal hun fremover være på forbyggende medicin = sprøjte hverdag i laaaaang tid! Stakkels lille pige! Jeg føler mig som en stor lorte-mor! Det er svært at forklare hende, at det ren faktisk er for hendes eget bedste. På dét her punkt, stinker mommy-life altså!!

Det næste step, er flere undersøgelser. Denne gang for at bekræfte tilbageløb i urinvejene. Åh også på kirurgisk afdeling! Det er ikke en behagelige undersøgelse, den involvere både et kateter og at skulle ligge stille. Hvilket er to ting, en 10 mdr lille pige har enormt svært ved. Det er desværre en “skal-opgave”! Spørgsmålet er efterfølgende; Om hun skal have en kikkertoperation eller være på forbyggende til hun muligvis vokser sig fra det. Da jeg selv har været igennem den sidst nævnte, må jeg indrømme jeg heller til kikkertoperationen. Ønsker for alt i verden at hun ikke bliver begrænset i sin udvikling og daglig dag. Men det virker også bare enormt voldsomt at hun måske skal have en kikkertoperation. Børn bør kun føle smerte ved at falde på numsen i ny og næ!

Åh! 🙁

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOMMER FORANDRINGER I GARDEOBEN + 20% RABATKODE