SOMMER FORANDRINGER I GARDEOBEN + 20% RABATKODE – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
SIDSTE DAG MED 25% PÅ ALT HOS ELLOS

SOMMER FORANDRINGER I GARDEOBEN + 20% RABATKODE

Indlægget indeholder affiliate links!

signemorkebergsjostrom-5 signemorkebergsjostrom-10 signemorkebergsjostrom-11

Foråret er begyndt at vise sit smukke ansigt. Med sommeren på vej, kan vi ikke løbe udenom at der skal ske forår og sommer forandringer i børnenes garderobe. Børn vokser simpelthen alt for hurtigt og jeg er jeg allerede gået igang med at shoppe til kærlighedsvæsnet! Det er dælme en dyr fornøjelse. Særligt sko til de kære små er jo en formue i sig selv – det er nærmest samme pris, som sko til mig! Idag har vi været forbi Tinderbox i Frederiksberg centeret. Elsker den butik. Virkelig! Kærlighedsvæsnet har med stor tålmodighed fået målt sine fødder. 11,5 cm lange baby-fusser og en størrelse 20. Forelskede mig hurtigt i et par skønne ANGULUS støvler. Perfekt som pre-walkers. 750 DKK BUM!! But it’s my lucky day, Boozt har 20% på de nyeste kollektioner fra blandt andet fra populære mærker som Wheat, Little Marc Jacobs, CeLaVi, Mini A Ture og Angulus (Rabatkode: Mini20 virker ved min. køb for 699 kr og slutter på torsdag ). Har netop købt de skønne ANGULUS støvler for 559.20 kr!! Jeg overvejer kraftigt at købe denne skønne body fra Wheat, da jeg i teorien har sparet de penge ( Giver go’ mening ik? ) 😉

I øvrigt er vi begyndt at tælle ned til vores upcoming ferie. Vi rejser sidst i April på en skøn tur til syden med himmelblå vand, solens varme stråler og lækkert mad i en hel uge med med all inclusive!! Det bliver alt for lækkert, hotellet ser pragtfuldt ud. Bare se her her.

P.S Kærlighedsvæsnet rockede idag hendes MarMar body, som jeg style med et par Go baby Go kravle strømpebukser og en cardigan her i foråret.
above-copenhagen-lookbook-released12

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SIDSTE DAG MED 25% PÅ ALT HOS ELLOS