TAKE-AWAY PÅ MIT YNDLINGS SPOT – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
GOODIEBOX X MARIA NILA

TAKE-AWAY PÅ MIT YNDLINGS SPOT

signemorkebergsjostrom-9signemorkebergsjostrom-6signemorkebergsjostrom-4signemorkebergsjostrom-5signemorkebergsjostrom-1

Sponsoreret af Cocks & Cows.

Nogle gange har man bare lyst til en rigtig god burger, men humøret rækker ikke til at tilbringe tid omgivet af andre mennesker. Præcis sådan havde jeg det idag, hvor jeg har fået lækker take-away på mit yndlings spot med mit yndlings menneske her på Nørrebro, nemlig i vores egen oase!! Her hvor man kan være sig selv og nyde hinandens selskab uden forstyrrende elementer, mens man spiser en pisse dejlig burger!! Jeg vil lige nævne at kærlighedsvæsnet ikke spiser burger ( endnu! ) og vi har inviteret min mor på frokost idag 🙂 I livet som alenemor er der ofte fart over feltet, dagene flyver afsted og ind i mellem er det satme en fornøjelse at læne sig tilbage og få maden serveret – I LIKE!

Nørrebro er et fantastisk område med lækre spisesteder, der findes så mange forskellige og dejlige steder. Men der findes ærligtalt kun ét virkelig godt burger-sted, Cocks & Cows på Ravnsborggade, hvilket er virkelig tæt på os, hvor awesome er det ik lige!?! Mine veninder vil kalde mig kræsen, andre ville kalde mig besværlig men det ændre ikke faktummet at jeg ikke spiser gluten og sukker. Ganske vist kan det blive en smule udfordrende, når man craver efter fastfood. Det er altid en sikker vinder at bestille take-away Cocks & Cows, her kan man faktisk bestille en glutenfri burger og jeg er dælme fan af den, den er saftig, frisk og fuldkommen lækker!

Psssst find også Cocks & Cows på facebook lige her :*

above-copenhagen-lookbook-released12

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOODIEBOX X MARIA NILA