GOODIEBOX X MARIA NILA – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
LØRDAG OG POST-BARSEL TANKER

GOODIEBOX X MARIA NILA

Goodiebox er en gave, derfor  sponsoreret indlæg.
+ Indlægget indeholder affiliate links.

signemorkebergsjostrom-4 signemorkebergsjostrom-2 signemorkebergsjostrom-5

Vi kvinder nyder at få nye produkter, afprøve lækre brands og fordybe os i en god omgang selvforkælelse. Netop derfor er jeg fuldstændig vild med Goodiebox og deres awesome koncept. Det ligger lige til højrebenet, jeg udvider min beauty horisont på en virkelig billig måde! Goodiebox har lavet flere Limited Edition, både i samarbejde med Magasin du Nord ( læs her ), Chri Chri ( her ), endda også en cool Man box ( her ) og min nye favorit Goodiebox X Maria Nila! Alle produkter er i 100-250 ml, perfekt til at afprøve produkterne og se dem an over nogle gange.

Jeg er faktisk blevet pænt pjattet med Maria Nila ( Som du kan læse her ), produkterne er virkelig dejlige!! Og nu har jeg endda et helt rejse-sæt til min upcoming ferie! Desværre er Goodiebox X Maria Nila boxen udsolgt, men har tagget produkterne i 100-250 ml på det første billed. Nicehair sælger dem til en en fordelagtig pris, dog desværre ikke samme pris som Goodiebox. 
above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LØRDAG OG POST-BARSEL TANKER