IDAG – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
OP TIL 50% OFF PÅ LEGO OPBEVARINGS KASSER

IDAG

Indlægget indeholder affiliate links!

img_9241ss
ssss
Vi har simpelthen haft den hyggeligste dag idag!! Vi har været på legeplads med min veninde Stine og Soph’s bestie, Sebi. Igennem hele min barsel, har vi tilbragt mange kvalitetstimer netop med Stine og Sebi. Hvilket fik mig til indse hvor heldig jeg er!! Det er jo det fedeste, at have veninder med børn på samme alder som kærlighedsvæsnet. De kære små har så meget glæde af hinanden og kan hygge sig gevaldigt mens vi mødre blot sidder på sidelinjen med forelskede øjne! Det betyder faktisk mere for mig, end jeg umiddelbart havde regnet med. Virkelig. Jeg har flere tætte veninder som stadig er på barsel. I de sidste 2 år, har vi gået igennem de samme stadier. Først igennem graviditeten, fødsel og nu barsel. Sammen har vi delt op og nedture, vi har været “Spørger-Jørgen” på kryds og tværs og vi har støttet hinanden. Vores børn har kendt hinanden siden de var få uger gamle. Det betyder også at Soph, allerede har dannet sine første relationer til alderssvarende børn. Jeg har selv mange barndomsveninder og PRÆCIS derfor betyder det mere end ligeså!

Jeg har dog lige brug for et godt råd fra dig!
Idag har Soph for første gang været på legeplads. I know – bad mom! Der har bare været SÅ meget andet. Virkelig! Hun er fuldstændig pjattet med det og er derfor gået jeg all-in på legepladser. Jeg har virkelig brug for tips: Hvor er de gode baby-legepladser i København? Hvilken én er din favorit?

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OP TIL 50% OFF PÅ LEGO OPBEVARINGS KASSER