ÅH NEJ ENDNU EN TUR PÅ RIGSHOSPITALET – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
MARIA NILA

ÅH NEJ ENDNU EN TUR PÅ RIGSHOSPITALET

signemorkebergsjostrom-101

Åh nej endnu en tur på Rigshospitalet. Endnu nogle sindsyg hårde døgn her hos os. Som du måske har set på instagram-story ( signemorkebergsjostrom ) eller snapchat ( signemorkeberg ) tilbragte vi hele onsdagen på børnemodtagelsen. Det var KUN 7 dage siden kærlighedsvæsnet stoppede medicinen, efter 10 dage i behandling for nyrebækkenbetændelse. Det var simpelthen den værste oplevelse. Må indrømme det rystede mig! At stå med mit lille bitte barn i armene, med en feber over 40 ( den dårlige slags feber ) det er satme ikke for sarte sjæle!  ( Læs mere her ) Efterfølgende har vi været til ultralyd. Der er ikke misdannelse på hendes nyrere! YES, YES, YES!!! Lægerne kunne ikke afklare om der er tilbageløb i urinvejene. Desværre er det arveligt og noget jeg selv blev født med. Pis, lort og pis, lort! Ønsker inderligt ikke at min datter skulle arve mine skavanker, for guds skyld ikke. Ingen børn bør tilbringe så meget tid på hospitalet! Det er simpelthen ikke sundt!

Onsdag morgen var hendes feber 39, blot 1,5 time efter 39,9. Det er IKKE et godt tegn. Virkelig! På kort tid var vi på børnemodtagelsen, hvor vi tilbragte hele dagen. Stakkels pige! For at være sikker, skal 2 tisse-prøver til. De kan ikke tages fra bleen. Besværligt. Fremgangsmåden er simple: Bleen af. Frem med koppen. Vent. Det tager tid med en lille feberramt baby som ikke vil drikke. 5 timer for 2 tisse-prøver. Vi var trætte! Desværre var svaret, præcis hvad jeg frygtede: Nyrebækkenbetændelse. Igen! Kærlighedsvæsnet er nu på en åben-indlæggelse og endnu engang på medicin. Det er jo så synd for hende! Heldigvis er vi hjemme og hun får medicin 3 gange dagligt.

Next step: Flere undersøgelser og muligvis en kikkertoperation. OMG hun er ikke engang fyldt et år! Jeg kan slet ikke bære tanken. En kikkertoperation er muligvis et lille indgreb, men om ikke andet ET INDGREB. Ingen børn bør opleve det, da slet ikke så tidligt i deres liv. De burde kun føle smerte ved at falde blidt på numsen, sgu’da ikke igennem en operation for fan’! “Man skal ikke tag sorgerne på for skud Signe“, en sætning jeg har afspillet i mine tanker. Om og om igen. Men ærligt, så er jeg bekymrede! Det er ikke et valg jeg ønsker at tag, et valg jeg håber jeg ikke skal tag. Valget i mellem medicin, hverdag, til hun vokser sig fra det som jeg gjorder da jeg var 6. Eller en kikkertoperation, hvor de ligger noget silikone ind, som blokere tilbageløbet. Pest eller kolera! Det gør sgu ondt!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MARIA NILA