MATCHY SNEAKERS CRAVINGS – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
SUNDHED OG MERE OVERSKUD

MATCHY SNEAKERS CRAVINGS

atchysneaks

Indlægget indeholder affiliate links!

 Er du er en matchy-sneakers-elskende-mor? For så har jeg lidt lækkerier til dig idag! Der skal ikke være en hemmelighed at jeg har en forkærlighed for sneakers og den er bestemt ikke blevet mindre siden jeg er blevet mor! De komfortabel og yderst lækre sko er jo fantastiske til at trave byen rundt mens kærlighedsvæsnet smukt sover sødt i barnevognen. Et andet aspekt er at det matchy matchy sneakers look som vi kan rocke sammen, elsker det simpelthen!!

Idag har jeg fundet 3 sneakers, som jeg går og kigger på i øjeblikket, fælles for dem alle er de både findes i baby og voksen størelse – kan det være mere cute?! Jeg har i forvejen 3 af Air Jordan’s retro modeller ( se her ) og er gået i krig for at finde de samme modeller + farver til kærlighedsvæsnet. Men tjek lige Baby Air Jordan 4 retro, OMG cute! Nike Air Huarache har længe været på min musthave liste og er nød til at eje matchy matchy med Nike Huarache baby, den ville være vildt lækker til sommer!! Nike Air Max 90 Ultra 2.0 baby og Nike Air Max 90 Ultra 2.0 voksen er bare en god old school skønhed!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUNDHED OG MERE OVERSKUD